SPAJDER Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Cytuj Twój nick:SPAJDER Nick gracza/admina: $ku_rw!3l Bialy Mis Czas zdarzenia: 7:46 Ip i steam id gracza/administratora:NIE WIEM JAK TO zrobic Opis sytuacji: Sytuacja jest taka ze w chodzi na serwer i odrazu prosi graczy czy kupiom mu vipa lub cos takiego a jak mowieom ze nie kupiom to odrazu wyzywa wulgarnie proszę cos z tym zrobic . Dowód (demko/ss) :nie mam dowodu bo nie zdonzylem bo wyszedl z serwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Złożyłeś podanie o admina a nie wiesz jak sprawdzić kogoś ip? Skarga nie kompletna, brak dowodów. Znasz czas i mape to ściągnij demko mapy i obejrzyj lub podaj dokładny czas zdarzenia. futuba , Napoj_chmielowy and Krampus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napoj_chmielowy Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 To zaczne moze tak,zakup sobie slownik , po drugie popraw rowniez ortografie, a to ze prosi sobie o vipa to niech probuje, sam fakt ze wyzywal moze dostac bana wynoszacego godzine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 (edited) Słownik tu się przyda też tak sądzę @Napoj_chmielowy A co do tego to @Thomas ma racje żebyś demko ściągnął sobie i wtedy obejrzysz sobie i dorzucić do dowodów SS/Demko. O Vip to ja mogę Ciebie też prosić to nie obchodzić powinno nikogo, lecz obrażanie to już co innego. Dorzuć demko to wszystko wyjaśni. Pozdrawiam Krampusik. Edited September 24, 2017 by Krampus Napoj_chmielowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 25, 2017 Report Share Posted September 25, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts