Shelhabiron Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Zna ktoś jakaś fajną stronę do zamawiania koszulek z własnym nadrukiem?Najlepiej jakby było można zamówić jedna sztukę i projektować również bok koszulki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
candy Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 https://www.spreadshirt.pl/ Polecam Shelhabiron 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 36 minut temu, candy napisał: https://www.spreadshirt.pl/ Polecam Masz z tego jakieś koszulki? Jak jakość? Zdjęcie jakieś? Bo sam jestem ciekawy żeby jakiś druk zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
candy Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 (edited) Mam jutro wam podeśle Jakość wiadomo du*y nie urywa, ale da się przeżyć. Ja zamawiałam koszulkę premium to spoko, nadruk trzyma się świetnie nawet po kilku praniach Jeśli macie gdzieś u siebie takie coś w mieście to polecam kupić sobie jakiś lepszej jakości t-shirt i tam poprosić o nadruk Edited September 22, 2017 by candy futuba and Shelhabiron 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 23, 2017 Author Report Share Posted September 23, 2017 @candy czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 możecie tez napisać do grafika forumowego czy nie zrobi wam grafiki na koszulkę potem idziesz do sklepu z nadrukami i dajesz im grafikę a oni Ci ją robią koszulkę (40zł u mnie takie coś) Link to comment Share on other sites More sharing options...
candy Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Przepraszam, że nie wyprasowałam koszulki ale nie miałam czasu, bo dodaje na szybko z telefonu. Najlepiej kierować się swoją ulubioną koszulką i tabela rozmiarów. Ja wzięłam S ale jest trochę większa niż oczekiwałam. Zamawiałam też męska ale nie mam jak wam teraz zdjęcia zrobić. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to piszcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 23, 2017 Author Report Share Posted September 23, 2017 Dzięki @candy @don Erwin zamykaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts