Nerwus Krysia Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Nick w grze: Krysia Wiek: 16 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/krysia/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Jest na forum Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Mam duże iż posiadałem wiele razy administratora na serverach base builder.. Najdłużej posiadałem go przez około półtora roku, ogarniam co i jak Staż na serwerze: Troszkę już jest, około 3tyś minutek Znajomość AMXX(1-10): Mocne 5 Jakie kampy potrafisz zbudować?: Myślę ze wszystkie podstawowe.. Moje wcześniejsze podanie zostało odrzucone głównie z powodu słabych kamp... lecz często gdy nie ma nikogo na serwerze, wchodzę i próbuje coś kombinować, podpatruje Denusia i Povera i uczę się powoli Mikrofon (Tak/Nie): Jest jest Dlaczego ty: Chce po prostu wspomóc serwer swoją obecnością, iż jak sami wiecie jest naprawdę mało administratorów, lub grają oni zazwyczaj popołudniami/wieczorami... A z racji iż jestem leniem... często nie chodzę do szkoły i jestem od rana do wieczora na serwerze i mogę pomoc w eliminowaniu "szkodników" (czyt. graczy łamiących regulamin) Kontakt: Steam/forum/Facebook/instagram/przełożonym nr tel mogę podać ;p Pr0Kurwator and Inna 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krosik Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Na tak -Często na serwie -czas jaki może poświęcić -spoko kampy Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 -Same Hs widze nic innego +wiek oraz mikro nie nadajesz się dla mnie na admina na tym serwie Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Na tak. +Podstawowe kampy są Ci nie obce +Wiek +Mikro +Często pomagasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoonLight Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Jestem na Tak. + wiek + mikro + pomocny + aktywność + ogarniasz podstawowe kampy i nie tylko Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 (edited) Lubię ciebie, ale nie jestem pewien czy by dał radę ogarnąć granie z funkcją admina. + Steam + Mikro + Staż na serwerze - Wiek - Brak odpowiedniego ogaru Edited September 24, 2017 by Warszawiak Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Jestem na Tak +Steam +Ogarnięte kampy +Pomocny i Aktywny Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0Kurwator Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Na tak +steam +wiek +mikro +aktywność +<3 Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Tydzień testów Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts