Jump to content

Krysia na admina bb?! :D Podejście drugie.

Nerwus Krysia
 Share

Recommended Posts

Nick w grze: Krysia
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/krysia/91.224.117.107:27015/
STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Jest na forum Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Mam duże iż posiadałem wiele razy administratora na serverach
base builder.. Najdłużej posiadałem go przez około półtora roku, ogarniam co i jak Staż na serwerze: Troszkę już jest, około 3tyś minutek
Znajomość AMXX(1-10): Mocne 5 Jakie kampy potrafisz zbudować?: Myślę ze wszystkie podstawowe.. Moje wcześniejsze podanie zostało odrzucone głównie z powodu
słabych kamp... lecz często gdy nie ma nikogo na serwerze, wchodzę i próbuje coś kombinować, podpatruje Denusia i Povera i uczę się powoli Mikrofon (Tak/Nie): Jest jest Dlaczego ty: Chce po prostu wspomóc serwer swoją obecnością, iż jak sami wiecie jest naprawdę mało administratorów, lub grają oni zazwyczaj popołudniami/wieczorami... 
A z racji iż jestem leniem... często nie chodzę do szkoły i jestem od rana do wieczora na serwerze i mogę pomoc w eliminowaniu "szkodników" (czyt. graczy łamiących regulamin) Kontakt: Steam/forum/Facebook/instagram/przełożonym nr tel mogę podać ;p 

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.