0la Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Co rzuca się w oczy? Na pewno powrót Krychowiaka. Czy aby nie za wcześnie? Źródło: www.laczynaspilka.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Jest Krycha i jest dobrze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 (edited) Krychowiak w nowej drużynie grał z Man City bardzo dobrze, wykonywał wolne a nawet rożne zobaczymy się warto było na niego stawiać po tak kiepskim sezonie, a ma coś na pewno do udowodnienia Edited September 22, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 53 minuty temu, selfie napisał: Krychowiak w nowej drużynie grał z Man City bardzo dobrze, wykonywał wolne a nawet rożne zobaczymy się warto było na niego stawiać po tak kiepskim sezonie, a ma coś na pewno do udowodnienia Ryzyko jest- grzał ławę ile czasu, ale takie jest życie upadki i wzloty jak to mówił @Vixo mi kiedyś, że wróci do formy jak będzie grać i tak też się pomału to dzieje. Według mnie Krycha to ostoja reprezentacji i dobrze, że wraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Nie ma niespodzianek, jeśli chodzi o zagraniczne powołania, było do przewidzenia, że jeśli Krycha wróci do gry, to dostanie powołanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Takie mam pytanie do was, kto według was powinien stać w bramce? Szczęsny czy Fabiański? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Obaj są na fali, Fabiański gra cały czas w klubie, więc jest w rytmie meczowym. Szczęsny po przejściu do Juventusu zagrał dopiero 3 mecze i tak naprawdę tylko w jednym musiał wykazać się swoimi umiejętnościami, a poza tym widać, że bardzo dobrze zrobił mu ten transfer. Myślę, że teraz powinien zagrać Szczęsny, bo w poprzednich dwóvh meczach bronił Fabiański. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Jest Grzesiu jest zabawa! Według mnie dwa pewniaczki na 0 z tyłu i wygrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted September 29, 2017 Author Report Share Posted September 29, 2017 Uzupełnienie kadry z dzisiaj. Zaskoczeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ejdrien. Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 A może by tak Tytoń na bramkę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 Nie ma co się pompować,bo jeżeli z grupy na MŚ wyjdziemy to będzie wielki sukces. Odejdą Ci starsi i nie ma kim zastąpić Cieszcie się wynikami bo kilka lat i ich w ogóle nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts