Karolina . Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Nick: Karolina . Wiek:22 . Steam ID: STEAM_0:0:32695558 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Karolina ./80.72.37.157:27015/ Doświadczenie z amxx: Troszkę doświadczenia mam. Uważam , że tak 7/10 . Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam teraz więcej czasu , który mogę poświęcić żeby pomóc ogarnąć serwer. Gram na serwerze praktycznie codziennie , więc zawsze jakaś pomoc by była. Miałam już Admina na innych serwerach i w miarę możliwości dawałam radę. Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): Tak. Matt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@@@@@ Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Wybacz karolino ale musze byc na NIE popraw GT a na pewno Matt da Ci szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiek :v Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 A Ja jestem na tak: +/- gt,ale nadrabia teraz,to widać + wiek + kulturalna i miła,nie wchodzi z nikim w dyskusję + staż Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilioS Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 tak +steam +micro +ogarnięta +wiek jedynie można przyczepić się do gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 GT z 30 dni wygląda przyzwoicie, jest jedna przerwa tygodniowa, ale myśle że nie ma się co czepiać, napisała że będzie teraz miała więcej czasu. Na serwerze opanowana, często ją widuje. Ze swojej strony nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem za przyjęciem. Karolina . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Jestem na TAK iż,ponieważ myślę że doskonale da sobie radę na stanowisku o które się ubiega. Biery póki ma chęci Karolina . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Jestem na Tak. +steam +wiek +kultura Karolina . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Na Tak, Miło się gra z koleżanką Aktywna -3 dni, ale przecież nie można grać 24/7 Jest kulturalna. Nic tylko brać Karolina . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Karolina . and DyLu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidzioool Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts