Stary w betoniarce Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Twój nick: GaraGT6 Nick gracza/admina: TheBos coś tam wali mnie to. Czas zdarzenia: Przed chwilą. Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: Napisałem do typa kurwa "nick" wy********j, bo bloczył mi kampe po czym dostałem bana z powodem "obraza", gdzie tu jest obraza ty półmózgu, po czym wbiłem na serwer napisałem coś tam z przekleństwem gdzie tam widział obraza i ban z powodem "kultura kolejny raz". Ani raz dzieciaku nie napisałeś na say@@ o kulturze, zero upomnień a ban za kulturę jest jak się nadmiernie przeklina. Polecam czytać regulamin. Dowód (demko/ss): Maikon , Krampus and Emeryt 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 "GaraGT6 -17:45:21- 'say' "kurwa luki wy********j" to jeszcze można przepuścić, nie uznając za obrazę ale to? GaraGT6 -17:45:45- 'say' "ty kurwo" GaraGT6 -17:45:46- 'say' "jkebana" Odrzucam skargę. Krampus and Nicoletta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts