Panek Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 (edited) Twój nick na serwerze:P/\NEK "wcześniejszy Twerk" Wiek: 20 Mutacja głosu: Jest Czas spędzony na serwerze (link do GT): liczac 2 konta myśle że z 60+ będzie Znajomość sourcebans [1-10]: 8 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Jestem częstym graczem na tym serwerze,widze ze jest mała ilość administracji. Dużo ludzi mnie zna na serwerze oraz jestem pomocny w trakcie gry Posiadasz działający mikrofon: Oczywiście Kontakt (GG / Steam): http://steamcommunity.com/profiles/76561198398080651/ Steam ID:STEAM_1:1:218907461 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak I coś z mojej strony "fakt nowe konto,nie jest robione pod władze nad serwerem tylko pod pilnowanie serwera" bo z tego co widze nie zawsze są admini na serwerze. Edited September 20, 2017 by Panek chris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysyddl Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 jestem na tak -wiek -znam gracza i mysle ze sie sprawdzi Panek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Podaj mi linki do GT bo Twerka znalazłem od 2tyg tam nie grane ale P/\NEK nie znalazłem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixen Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Jestem na TAK +wiek +GT +znajomość sourcebans Panek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legendary. Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Jeżeli dobrze pamiętam ostatnim razem na serwerze obrażałeś mnie tak o. Mam nadzieje, że się to nie powtórzy a adminów na serwerze brak. Często cie widuje, wiek, mutacja. Tak. Panek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Jestem na TAK Wiek+ Ogarnięty+ wiek+ Panek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unique Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts