Wargi Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Twój nick: Wargi Nick gracza/admina: Bartus Opis sytuacji: Probowalem zrobic bunta i podczas tego zerwalem kosmiczna banie od Bartusia, po tym napisalem na czacie "o kurwa ale lucky" i dostalem bana na 3h za kulture IP/SID: 78.131.156.222:27005 [STEAM_0:0:56793338] Data i czas zdarzenia: po 18 cos Dowody(ss/demko): mam urywek z konsoli ktory wyslalem polejowi na steam [SVIP] *DEAD* Wargi : o kurwa dziki bizon dropped *DEAD* WigoreQ ! : xd [SVIP] *DEAD* Wargi : jakki lucky Bez przesady od razu na 3h za raz napisanie przeklenstwa na czacie ja rozumiem ze sa dzieci itp. ale gra przeciez jest od 16 roku zycia a w 16 roku zycia juz chyba rozumieja ze trzeba od czasu do czasu przeklnac. A nawet gdybym naduzywal przeklenstw to mogl dac jakies ostrzezenie w postaci kicka albo upomniec a z tego co sobie przypominam nei zrobil tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Kolego na poprzedniej mapie dostałeś od niego ostrzeżenie abyś zaprzestał nadużywanie tego wulgarnego języka. Ja rozumiem powiedzieć raz lub dwa (sam tak robię) owe słowo no ale bez przesady. Ile razy on ma Cię upominać skoro to na Ciebie nie działa. Nie mam również pojęcia po jakiego grzyba musisz napisać te przekleństwo, może to jakiś syndrom lub choroba nie wnikam. Mam nadzieję, że chociaż tym razem coś do Ciebie dotarło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 @Kenny można przeklinać z umiarem. Jakbym banował za każde kur**.. W sumie szkoda gadać. 3h przesadził choć co tutaj pisać @polej zamknie i na tym się skończy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Hmmm praktycznie codziennie dostajesz bana za kulturę, upominam Cie wiele razy a Ty masz to gdzieś. Dziś dostałeś ostrzeżenie za kulturę ale to olałeś. W 6 wyrazowym zdaniu często połowa słów to wulgaryzmy, cóż kultura u Ciebie leży. Są też skargi na u@ o twoją kulturę. Tyle z Mojej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 @Mario™ widzę, że nadal masz do nas jakieś żale (Ciągle czekam na skargę w twoim wykonaniu) Swoją drogą @Wargi ma poważny problem z kulturą jak wspomniał kolega wyżej potrafi on w krótkim zdaniu dać na tacy tyle wulgaryzmów, że głowa mała. Pewnie byś banował ale z tego co wiem oraz widzę (Tak mam jeszcze jedno oko) to nie masz admina. Nie można w nieskończoność upominać o kulturę skoro samo słowo na niego nie wpływa, to nie mam pojęcia co ma to zrobić. Sadysta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Nie dziw się że długość banów rośnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Dokladnie, za recydywe bany beda dluzsze. Jesli sie jeszcze nie nauczyles to moze sie nauczysz jak wylapiesz bana ponad limit. Jednak apel do adminow, za wulgaryzmy tego typu ostrzegajcie, jesli nie pomaga banujcie na max 30minut no chyba ze ktos przesadza to jasna sprawa ale to tak na marginesie. Co do samej skargi ban sluszny, zostales upominany niejednokrotnie dlatego tez nie dziw sie, ze taki wyniar kary, a nie inny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts