RAFi Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 (edited) No elo, zgłaszam skarge a raczej zażalenie bo w poniedziałek ostatni raz grałem, we wtorek wchodze w nocy dopiero i nie mam żadnego skina oprócz usp i stan konta 0 euro powiedzcie mi co mam z tym zrobić bo jestem zbulwersowany na maksa, a nie chce robić innego nicku i tracić to co już zdobyłem pomóżcie. Edit: nie bede grał dopóki nie otrzymam odpowiedzi. Edited September 19, 2017 by RAFi zaoimniałem dopisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 chyba raczej nic nie da rady, mogłeś zrobić hasło komenda /konto na serwerze. Możesz swoje skiny wgrać jak chcesz, to masz link SKINY a strone ze skinami dam Ci na pw tylko sie odezwij Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAFi Posted September 19, 2017 Author Report Share Posted September 19, 2017 To nie to samo zamknijcie temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myszka Miki Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Zabezpieczenie hasłem proponuje. Nie oddajemy skradzionych rzeczy. Przykro mi z utraty przedmiotów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdxa Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Wczoraj, badz przedwczoraj "Lepiej nie umiesz ?" zgłaszał mi, że zniknęło mu całe euro pomimo hasła na koncie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Nie jest naszą winą, że sobie nie zabezpieczacie kont... My za Wasze błędy nie odpowiadamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myszka Miki Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts