`NN. Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 (edited) Nick: Nienormalna Wiek: 21 Steam ID: STEAM_0:1:160172462 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/NIENORMALNA/80.72.37.157:27015/ Doświadczenie z amxx: Miałam już styczność i radziłam sobie dobrze. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Byłam już adminem na tym serwerze. Problemów nie stwarzałam bynajmniej tak mi się wydaje Zaczynam z powrotem grać a wiem ze pomoc się przyda. Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): TAK PS: GT może jest słabe ale wystarczy kilka dni żeby to nadrobić Edited September 19, 2017 by Nienormalnie Nienormalna DyLu , Matt. and Puchaty 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiek :v Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Sorry @Nienormalnie Nienormalna,ale jestem na NIE! - gt (386 minut) - miesiąc stażu + wiek PS:Też w podaniu napisałem,że na dniach nadrobię gt,a jednak mi się nie udało.Gram kolejny tydzień od napisania podania i wbiłem zaledwie 18h. `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 A Ja jestem na TAK Miała już admina Ogarnia GT poprawi na pewno Wracaj do nas ! Laila<3 and `NN. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Jak najbardziej na tak. -Admina już miała -Sprawdza się jako admin -Wiek -Ogarnięta kobitka -Kulturalna `NN. and Laila<3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Niestety na nie, 3 dni aktywności to mało. Niewystarczająca ilość godzin. `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUCKtycznie! Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Można dać szansę +Wiek +Steam +Miała już admina GT sie podniesie `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mała Mi <33 Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Na tak !!!!!!!!!!!!! -była adminka -ogarnia -wiek -steam -mikro -gt ogarnie przy funkcji admina -kulturalna bardzo osoba -sympatyczna -pomocna `NN. and Laila<3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Na tak -gra -adminowała już tutaj. -miła i kulturalna. Laila<3 and `NN. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Jezu śmiać mi się chcę jak widzę ludzi którzy piszą że ma za mało stażu... GT jest podane z nowym nickiem dlatego nie ma przegranych tych godzin. Całe szczęście Pan opiekun jest tego świadomy. Jestem na TAK. Przegrałem z nią wiele godzin na serwerze czasem to ona odwolała cała robotę bo przykładowo mi się nie chciało wejść na specta. Z amxmodmenu radzi sobie świetnie, moim zdaniem nie ma powodów żeby jej odmawiać pełnienia funkcji admina. Jeszcze raz TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
tost z ananasem Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Nie wiem jak Wy jej możecie dawać minus miesiąc stażu skoro ona gra tutaż dłużej niz Wy, ale no cóż, posty się muszą zgadzać. A co do podania to chyba tak ;v +ADMINOWAliśmy kiedyś razem i było okej +Stimmmmmm +Miła i wgl + NO i nie wiem co dalej- `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixen Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Jestem na TAK +wiek +doświadczenie +steam `NN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Mała Mi <33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidzioool Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts