Majin Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Bry, mam pytanie, czy istnieje możliwość zmiany systemu wyrzucania ludzi z klanu. Obecnie po wpłacie 300 monet nie można nic zrobić z taką osobą, a 300 monet to jest śmiech w porównaniu do kosztów założenia, czy ulepszenia statystyk, które sięgają 1500 za jeden punkt hp lub dmg. Byłoby dobrze zwiększyć ten próg do minimum 2000 monet, albo jak już jest 300, to niech to będzie na tydzień. Dobrze byłoby też wprowadzić możliwość wyrzucenia gracza, który nie logował się na przykład przez tydzień. Już tak w ogóle na marginesie to może dałoby się wprowadzić opcję podglądu kto ile monet wpłacił do klanu, albo historię wpłat? Z góry dzięki za rozważenie propozycji. ola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Jak nie było zabezpieczenia to pełno skarg że dodali Mnie do klanu i wpłaciłem monety i Mnie wyrzucili. Została dodana blokada to znowu że nie można kogoś wyrzucić. Nie da się dogodzić wszystkim, chociaż że ograniczenie będzie na 2000 monet to i tak będzie płacz że nie można wyrzucić, a drugi płacz będzie że ktoś wpłacił 1000 lub 1500 monet i został wyrzucony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damedanco123 Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Tak tylko ze co to za gra skoro ktoś ma klan i gra w nim tylko 3 osoby bo reszta zmieniła serwer i już jest nieaktywna to jaki to ma sens.Moim zdaniem wprowadzić możliwość wyrzucania lub historię wpłacania ola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majin Posted September 19, 2017 Author Report Share Posted September 19, 2017 Oczywiście rozumiem ten problem, ale jednak przedyskutujcie może jeszcze to zagadnienie w gronie adminów, bo teraz ta sytuacja krzywdzi nie kila osób jęczących o wyrzucenie z klanu jak kiedyś, a wszystkich aktywnych graczy, którzy muszą w dwójkę albo trójkę rozbudowywać swój klan. 300 monet to jest naprawdę nic, ale nawet ta opcja wyrzucania graczy nieaktywnych przez pewien czas zawsze będzie jakąś poprawą. Tak jak pisałem wyżej dobry byłby limit 300 albo trochę więcej tygodniowo, bo jednak przez tydzień taka osoba gra i korzysta z dobrodziejstw klanu, więc jej wkład jest wynagrodzony, a gdy przestanie wpłacać to nie może mieć do nikogo pretensji- ile wpłacił, tyle grał w klanie i nie ma o co z nim dyskutować. ola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola. Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Trzeba cos zmienić, bo naprawdę jest to irytujące... 300 monet to jest nic, tak jak Majin napisal.. Gdyby można było zwiększyć nawet do 500-600 monet chociaż to też jest nic, ale lepsze to niż te 300.. No ale ważniejszą sprawą jest nieobecność graczy na serwerze, którzy są w klanie. I tu propozycja/prośba aby można było wyrzucić osoby które nie grają np. 1 tydzień, bo denerwujące jest to, że wpłaciły przykładowo 400 monet, i na serwa juz nie wchodzą, a jeśli już wejdą to po 3 tygodniach na 1h... A klan ulepszają tylko 3 osoby.. Przy czym są osoby, ktore grają codziennie, i chcą dołączyć do klanu, no a nie mogą bo miejsca blokują ludzie, którzy juz nie grają. Wyindywidualizowany Gość 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Zgadzam się z @ola :> jest to irytujace np u nas w klanie asynchroniczny i lyko i Seba nie grają teka też malo co gra i gracze nie mg dołączyć a ponad tydzień juz nie grają ola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Według mnie klany też wymagają jednak edycji. Postaram się coś wykombinować na dniach, żeby można było wyrzucać tych nieaktywnych - czekajcie cierpliwie ola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saszko Weblin. Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 (edited) @Thomas nawet na forum masz teleporty. Edited September 20, 2017 by Antek z pistoletem w dloni Znowu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts