adieep Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 (edited) siemka jestem za dodaniem na serwer -lepszych kolorow flar (mozliwe do pobranie z amxx) chodzi tu o jakosc te sa poprstu blee -Klimatycznych rs (w latach swietnosci byl 1 zm top1 w polsce byly na nim klimayczne rs ktorych fajnie sie sluchalo)(Chyba oryginalna fifka) -gravitacj na poczatku rundy -nowych modeli ludzi (https://gamebanana.com/skins/110260) (https://gamebanana.com/skins/131390) ( tutaj tez jest 1 fajny human https://amxx.pl/topic/93001-modele-ludzi-human-nemezisów-survivalów-zombie-zm/) modele zm tez mozna by pozmieniac np tego skaczacego i vip Edited September 18, 2017 by adieep m$$ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kebab Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 - Na pewno zgodzę się co do zmniejszonej grawitacji na początku rundy, ułatwi to wejście do kamp i rozwiąże problem z blokującymi wejście na np. schodach. Gdy pierwszy raz wszedłem na serwer, to byłem nawet zdziwiony, że tego nie ma. Ktoś z administracji wyjawi powód? - Nowe modele przydadzą się i jestem jak najbardziej za. Nowe modele dla wszystkich ludzi wyrózniałyby serwer jeszcze bardziej. Zombie z podwójnym skokiem ma bardzo dziwny model, nie pasuje do hitboxu oraz ogólnie do koncepcji zombie, który może skoczyć dwa razy. Tej klasie na pewno przyda się nowy model. A co do modelu zombie dla VIP, to również dziwnie wygląda. Bardziej przypomina mi Poszukiwacza z Gothica niż zombie, na które trzeba szczególnie uważać, - RS są potrzebne na zm? Wg mnie roundsound bardziej pasuje do 4fun, albo ffa. adieep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napoj_chmielowy Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 wg mnie to co napisales jest zbedne, po co komu patrzec na zombie VIP fajnie wyglada nie ma co zmieniac ma zostac .Human vip mozna zmienic bo wyglada jak narysowana postac z bajki i wycieta,wklejona w jakis program posklejane w calosc (widac puste przestrzenie w modelu) grawitacja.... ma zostac taka jaka jest a nie, grawitacja ustawiona tak ze kazdy sobie bedzie latac, to nie surf a po drugie kazdy ma respa na kampe wiec po co ???Rs tez nie potrzebny nie dosc ze slychac wlasne strzaly to nikogo na tsie nie slychac a dwa ze i tak tego nikt nie slucha(a te kolorowe flary tez nie rozumiem po co ) rozumiem adi ze ty zawodowy palacz ziola jestes i widzisz swiat kolorowy ale bez przesady. Kot Ktury Kery <3 and adieep 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 20, 2017 Author Report Share Posted September 20, 2017 2 godziny temu, Napoj_chmielowy napisał: wg mnie to co napisales jest zbedne, po co komu patrzec na zombie VIP fajnie wyglada nie ma co zmieniac ma zostac .Human vip mozna zmienic bo wyglada jak narysowana postac z bajki i wycieta,wklejona w jakis program posklejane w calosc (widac puste przestrzenie w modelu) grawitacja.... ma zostac taka jaka jest a nie, grawitacja ustawiona tak ze kazdy sobie bedzie latac, to nie surf a po drugie kazdy ma respa na kampe wiec po co ???Rs tez nie potrzebny nie dosc ze slychac wlasne strzaly to nikogo na tsie nie slychac a dwa ze i tak tego nikt nie slucha(a te kolorowe flary tez nie rozumiem po co ) rozumiem adi ze ty zawodacowy palacz ziola jestes i widzisz swiat kolorowy ale bez przesady. chodzi o estetyke jak serwer ma byc popularny to musi sie jakos wyrozniac modele cywili poprawily by klimat wyglad zombie vip jest na tak lekko mowiac sredni (szczeze mowiac u mnie na zm exp byly rs i ludzia sie bardzo podoblao tylko ze co chwiel sie pytali co to za nuty leca) a gravitka sie zawsze przyda bo walki o kampe sa przez caly czas a niskie level biegaja po mapie i nie wiedza co robic (chodzi zeby byla tylko na 7-8 sec po rozpaczeniu) przed wylosowaniem trybu gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomestosSZEF Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Flary kolorwe dobry pomysł grałem na takim zm kiedyś i bardzo ładnie to wygląda rsy raczej nie bardziej by mulił zm tylko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts