Brian O"conner Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Opis produktu:Serwer cs 1.6 mod aim/awp, 14 slotów ciągle full, serwer postawiony na hostingu pukawka. https://www.gametracker.com/server_info/188.165.21.245:27160/ Cena produktu:100 zł do negocjacji Forma płatności:psc,przelew Kontakt:GG 63471627 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Według GT serwer NIGDY nie był full ani się nawet do tego full nie zbliżył. Nie wprowadzaj ludzi w błąd mydlicielu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian O"conner Posted September 19, 2017 Author Report Share Posted September 19, 2017 Ta mogę ci wysłać ss jak był full GT kłamie typie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 4 minuty temu, Brian O"conner napisał: Ta mogę ci wysłać ss jak był full GT kłamie typie Oj nie ładnie: " 14 slotów ciągle full" " A teraz mówisz, że wyślesz "kiedy był full"- raz? z znajomymi czy jak to było? I to, że GT kłamie- to natomiast bez komentarza Robisz ludzi w kulki, my tylko pokazujemy prawdę. Co nie @Krystek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 8 minut temu, Brian O"conner napisał: Ta mogę ci wysłać ss jak był full GT kłamie typie Mi nie pokazuj, bo takiego szrotu za darmo nie przyjmę. Szukaj naiwniaków wśród gimnazjalistów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 W sumie to nie rozumiem po co ten temat jest do teraz, skoro typ kłamie, to raczej już powinien być w archiwum/koszu. B4rtek and Shock 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts