>.< Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 (edited) Nick: KamilekNoSkill czy jak mu tam, w nicku cała prawda Czas: 18:18 17 września 2017 Powód: Dostałem bana na 3 godziny za coś, za co zostałem sprowokowany W sumie to sprawdźcie na demku mapa office rats godzina 18:18 Wincyj pajaców na adminuf wincyj. Możesz mi jeszcze powiedzieć koleżko czy się podnieciłeś bo pewnie o to Ci chodziło Dowody (ss/demo): Edited September 18, 2017 by >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Co sprawdzić na demku to ? " *DEAD* Daniel. : ze jestes cfeluchem i dales mi bana i poszedles :)" Obrażasz i jeszcze masz czelność pisać skarge w której również treść pozostawia wiele do życzenia. DOROŚNIJ RyMcYmMm and edis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
>.< Posted September 18, 2017 Author Report Share Posted September 18, 2017 Ty masz czelność prowokować na czacie koleżko ? Może się troszkę zastanowisz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 zapytałem co miałeś mi do powiedzenia jak mnie nie było. i dlaczego nie powiedziałeś mi tego pod moją obecność ja widzę pytanie nie prowokowanie. Nie będę spamić tu niepotrzebnie czekam aż ktoś rozpatrzy te skargę Hej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 @Kamilek wymagałeś od Daniela, aby powtórzył Ci to o czym do Ciebie mówił wczoraj. Napisał to o co go prosiłeś: Daniel. -18:19:15- 'say' "ze jestes cfeluchem i dales mi bana i poszedles :)" po czym go zbanowałeś. Skarga słuszna, admin ostrzeżenie. Puchaty , .::FocuS::. , Kamilek and 1 other 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts