Jump to content

skarga na dolbo.

Tyski.
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Tyski.

Nick admina i graczy na ktorego jest skarga : dolbo , PRO BABCIA ,f0restw0w~

treść: Dostałem bana na 30 minut za nic .  cofnąłem sie ze srodka z zielonych skrzynek  na resp TT zeby mnie koleś podleczył i chcialem isc dalej na długo a ze wyskoczyło 2 z CT z bramy to ich zabiłem i wtedy dostałem bana ze resp do 1:40. Wiec bana powinnien dostac ten koles co poszdlem do niego zeby mnie podleczyl bo to on stał cała runde na respie TT z awp i kampił i bana nie dostał  a ja sie tylko cofnąłem do niego na dosłownie 5-10 sekund zeby mnie podleczył .

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'Resp do 1:40'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:467114'
[AMXBans] Twoje IP: '46.174.231.167'
[AMXBans] ===============================================

Druga sprawa jaka była  na serwerze i sie działa dzis rano . grała dziewczyna ktora nic sie nie odzywała praktycznie . Kolesie zaczeli jej cinąc wyzywac  chamsko , pisałem zeby sie kur... zamkneli bo to jest dziewczyna a ja takiego chamska w strone dziewczyn nie toleruje. paru kolesi pisało do nich zeby sie ograneli i ipt. ADMIN doldo za takie cos napisał tylko "KULTURA!!" i nawet bana nie dał bo to jego ziomki sa z cs . Wiec pytanie po chu..  taki admin na serwerze jest ? jak on za jakies gówna daje bana a za obrazanie dziewczyn i wgl za kulture nic nie daje  ?

dowody : ja mam tylko 2 ss w tej sprawie bo od poczatku nie byłem ale  widze ze " selfie " wstawił ss wiec u niego mozna zobaczyc.

http://www48.zippyshare.com/v/02wk8OQU/file.html

Edited by Tyski.

co do Twojego banu, 
grałem i jeszcze żyjąc dostałem na u@ że z respa zabijasz, za chwilkę padłem więc spojrzałem na Cb i faktycznie stałeś na respie dlatego dostałeś bana, nie mam możliwości grając sprawdzić czy akurat się cofałeś przez respa i się broniłeś przed CT czy też stałeś tam celowo, stąd ten ban za resp do 1:40

co do ss'ów i sprawy odnośnie kultury wyjaśnione z opiekunem serwa

Edited by dolbo

Przejrzałam demko. Przez całą rundę nie wyszedłeś dalej niż zielone skrzynki.

Nie powinno Cię być na respie, a to że chciałeś się tylko uleczyć nie jest usprawiedliwieniem. Admin miał prawo Cię zbanować.

Prawdą jest, że drugi Gracz, który kampił z AWP też powinien wyrwać bana. Zamiast lecieć do niego się leczyć mogłeś zgłosić go na u@

@dolbo następnym razem sprawdź czy faktycznie tylko 1 osoba nagina regulamin, jeśli mamy być fair to banujemy wszystkich albo nikogo.

Całą sprawę z wyżej wymienionymi Graczami wyjaśniłam z Adminem. Nie widzimy wszystkiego co piszecie na say'u. Po zgłoszeniu na u@ dolbo upomniał o kulturę. Następnym razem będzie rozdawał bany bez ostrzeżeń.

Co do Graczy przy kolejnym takim zachowaniu poniosą podwójne konsekwencje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.