xtreme Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Mam propozycje dotyczacą mapy de_nuke ,chodzi o to żeby ograniczyc czas stania, kampienia na dachu np do 1 minuty. Gracze stoją tam nie raz i prawie do konca mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Jestem za, zeby do 01:00 byl dach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Dobry pomysł , ale znajac graczy oni tego nie będą przestrzegać wiec powinien być jakiś slap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowronek [t] Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Ja jestem jak najbardziej za, gracze siedzą tam do końca mapy i nic im zrobić nie możemy, jedynie co to za cele, ale jak już wyświetlimy to od razu biegną na bs'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afiefwkjfwkeffkn. Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 I to jest dobry pomysł, gram od paru dni, a widzę jak ludzie cały czas dach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 (edited) Tak to prawda, że zawsze na de_nuke Terroryści kampią na dachu zbyt długo. Jestem za dodaniem nowego punktu do regulaminu, aby kampić tam max do: 1:00! Edited September 22, 2017 by Weronika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Niech sobie kampia. Ich celem jest paka, a naszym (ct) pilnowac bs'a. Wiec w czym problem? Predzej czy pozniej musza isc po pake i plantowac, wystarczy ze CT zacnie pilnowac a nie rush i po klopocie. Wedlug mnie zbedne Shock and Gnomek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Może zacznijcie banować po 30 minut tych kampiących na dachu zamiast tylko naciskać jeden przycisk o celach mapy? Z praktyki wiem, że jak już dojrzą ze 3 bany za takiego coś to przestają to robić. !!!!!WAŻNA UWAGA!!!! Druga sprawa, żeby te bany nie były po 1 minucie rundy, bo przez tą minutę można jeszcze 3 razy mapę przejść wzdłuż i wszerz, tylko aby te bany były faktycznie kiedy zostaje ze 20 sekund do końca rundy, a oni cały czas tam siedzą. I naprawdę STAŁYCH GRACZY nie trzeba 10 razy upominać, można dać od razu bana. Trzecia sprawa, po co CT rashuje? siedźcie na bsie i cierpliwie czekajcie, a nie tak, że zrashujecie, padniecie, a potem ojojoj muszę czekać 1:30 minuty zanim się runda skończy żeby znów zrashować i paść po 30 sekundach. Rossa Voorhees , ScreamMyName and Blladeerek 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 27, 2017 Report Share Posted October 27, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 27, 2017 Report Share Posted October 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts