toxikel Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 (edited) Nick:Tox!K Wiek:16 GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015): https://www.gametracker.com/player/Tox!K/80.72.40.221:27015/ Mutacja: Jest Znajomość amxx: 5-7 Dlaczego ty?:Gram już miesiąc na tym serwerze.Doświadczenie w adminowaniu mam i to dosyć spore, ogolnie w cs1.6 gram już z 10-11lat(z przerwami), więc umiem odróżnić skila od czita. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer:a szukałem jakiejś sieci i trafiłem na waszą Czy posiadasz działający mikrofon?:TAK Platforma (STEAM/NON STEAM): steam Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): Mniej więcej /edit to nie zły kłamca XD + miesiąc to nie tak mało Edited September 17, 2017 by toxikel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 (edited) Jestem na NIE. -gt( BARDZO SLABE) +wiek -aktywny grasz od niedawna, wiec pograj jeszcze, pokaz siebie z dobrej strony bedzie moje tak. p.s i nie trzeba klamac, nie uwierze ze zaczeles grac kiedy miales 5-6 lat. Edited September 17, 2017 by RossaNero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Nie spełniasz wymagań. Mikrus443 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts