Jump to content

Nowość w redakcji!

Frizuu
 Share

Recommended Posts

Cześć!

Przychodzę z propozycją do naszej redakcji.

Nie zaliczałoby się to do obowiązków, bo wkład w to miałby każdy Redaktor.

Chodzi mi tu o tzw. Pojedynki

W tym wszystkim chodziłoby o to, że w oddzielnym pod forum, (w dziale redakcji)  użytkownicy tworzą swoje prace (artykuły, recenzje, ciekawostki itp.)

Pod forum nazywałoby się Strefa Expa czy jakoś tak. Nazwa do dopracowania.

Cała zabawa polega na tym, że redaktorzy oceniają te prace za pomocą notek.

Od (zależy od typu pracy) 10-100 expa.

Stworzony byłby temat w którym według wzoru zawodnicy zapisują się. Tworzą tak jakby swój profil.

Wzór:

Twój nick:

Zdobyty EXP:

Oczywiście Vip, Donator zdobywał np. więcej expa. Wszystko do ustalenia.

Byłby zakaz edytowania postów przez graczy. Dodawać np. exp za prace mógłby jeden z redaktorów w wolnej chwili z notką pod postem dodałem i data.

Moglibyśmy w ten sposób nie tylko urozmaicić zabawę, ale też wybrać nowego redaktora na miejsce Vesia.

Co sądzicie o tej propozycji. Tworzę nowy temat, ponieważ w tym temacie jeżeli propozycja się wam spodoba możemy pisać zmiany, zasady itp.

Pozdrawiam!

@Titania

@Aleksandra

@don Erwin

Wiem, że istnieje coś takiego jak "Własna Twórczość", ale tu byłoby urozmaicone. :) 

Jak dla mnie jest za mało osób, które spoza redakcji tworzą jakieś artykuły itp. Nie wierzę też w to, że uzbierałoby się takich osób więcej. Uważam, że jeżeli ktoś chce o czymś napisać lub dorzucić coś od siebie, to stworzy coś ciekawego, co przyciągnie zainteresowanych. 

Gdyby wprowadzić takie coś w życie może na początku byłoby zainteresowanie. Ludzie tworzyliby "gó**o artykuły" na siłę, żeby uzyskać taki exp, zobaczyłoby to parę osób i na tym koniec. Dodatkowo nasze prace zyskałyby mniejsze zainteresowanie. 

Dobrze jest tak jak jest i pomysł jak dla mnie słaby.

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ
30 minut temu, Titania napisał:

Jak dla mnie jest za mało osób, które spoza redakcji tworzą jakieś artykuły itp. Nie wierzę też w to, że uzbierałoby się takich osób więcej. Uważam, że jeżeli ktoś chce o czymś napisać lub dorzucić coś od siebie, to stworzy coś ciekawego, co przyciągnie zainteresowanych. 

Gdyby wprowadzić takie coś w życie może na początku byłoby zainteresowanie. Ludzie tworzyliby "gó**o artykuły" na siłę, żeby uzyskać taki exp, zobaczyłoby to parę osób i na tym koniec. Dodatkowo nasze prace zyskałyby mniejsze zainteresowanie. 

Dobrze jest tak jak jest i pomysł jak dla mnie słaby.

Myślę, że szefowa wyjaśniła, popieram jej zdanie :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.