Popular Post Frizuu Posted September 17, 2017 Popular Post Report Share Posted September 17, 2017 (edited) =Witam serdecznie!= Redaktor przeprowadzający wywiad: @Teodorek Osoba udzielająca wywiadu: @Blladeerek ========================================================================================== TeodorekXD: Cześć! Chciałbyś udzielić mi wywiadu? Blladeerek: Jasne, z przyjemnością! TeodorekXD: Ciesze się, że znalazłeś dla mnie czas.Przedstaw się nam krótko. Ile masz lat? Jak masz na imię? Blladeerek: Mam na imię Piotrek, 15 wiosen za mną, a w grudniu wybije 16'stkę Mieszkam w Wągrowcu, niedaleko Poznania. (Woj. Wielkopolskie) Interesuję się piłką nożna, gramy komputerowymi i w ostatnim czasie Pokemon GO TeodorekXD: Widzę, że zapalony gracz. Z tych gier co tu podałeś, jaka Ci się najbardziej podoba? Blladeerek: Z tych co podałem przed chwilą to Pokemon Go, ale tak to Cs 1.6 wraz z Metin'em w moim sercu Tysiące godzin się poświęciło na te gry ? TeodorekXD: OK! Więc porozmawiajmy trochę o tobie. Mógłbyś krótko powiedzieć nam czym zajmujesz się w czasie wolnym od komputera. Blladeerek: W czasie wolnym spotykam się z przyjaciółmi i robimy "wypady" na miasto m.in. wyjście razem do kina, łapanie wspólnie pokemonów oraz pójście na dobrego kebsika. Zdarza się również posłuchanie dobrej muzyki (Trap/Dubstep) TeodorekXD: Podałbyś przykłady muzyki jakiej słuchasz? Blladeerek: Jest to kanał "Pompownik". Regularnie "konwertuje" piosenki z jego kanału, ponieważ są naprawdę dobre. TeodorekXD: Od ostatniego czasu bardzo mało Cię widać w świecię internetu. Co jest tego przyczyną? Brak chęci, szkoła, nauka, a może dziewczyna. Blladeerek: W wakacje miałem bardzo dużo czasu na przyjemności, komputer. Poświecałem ogromne ilości czasu na granie. Tak na prawdę po części zmarnowałem sobie wakacje. Wydarzył się pewien incydent związany z serwerem 4 Maps (1.6) i jakoś od tamtego czasu nie wchodzę kompletnie na serwer oraz forum. Z racji, że mam słaby komputer nie pozwala on na granie w żadne lepsze gry, tylko nadal muszę siedzieć w dobie roku 2010 w branży komputerowej. Po wakacjach nadeszła 3 klasa gimnazjum i obowiązki z nią związane. Niestety nie jestem już takim zapalonym graczem jak kiedyś. Jeśli chodzi o dziewczyna to na razie żadna naiwna się nie znalazła TeodorekXD: Trzecia gimnazjum powiadasz. Wiesz, że Gimnazja zostały skasowane? Blladeerek: Wiem, z naszej szkoły przez całe wakacje jak i obecnie jest przeprowadzany gruntowny remont w celu "odświeżenia" budynków. Zawitała do nas 1 klasa podstawówki (takie małe kruszynki, że tylko schrupać :D) oraz 7. Zdarza się że w szkole nie ma wystarczająco sal i musimy chodzić na PKP, ponieważ tam wybudowane został dodatkowe pomieszczenia. TeodorekXD: Lubisz szkołę? Jaki przedmiot przychodzi Ci z łatwością? Blladeerek: Czy lubię szkołe? Niezbyt, przez nią są same moje problemy. Najpilniejszym uczniem to ja nie jestem Jeśli chodzi o przedmiot to na pewno moim ulubionym i który przychodzi mi z łatwością to historia. Wykłada ją na prawdę w porzadku nauczyciel. Jakoś nauka jej mi idzie z łatwością, może dlatego że jest ciekawa?! TeodorekXD: Jak myślisz? Opuszczasz sieć w najbliższym czasie czy zostajesz jeszcze na długie miesiące? Blladeerek: Na pewno nie opuszczę sieci, jest tu masa naprawdę super ludzi z którymi już nie jedno się przegrało. Oczywiście nie będę tak aktywny jak kiedyś, ale na chwilkę zawsze wbije żeby coś tam pokarać TeodorekXD: Chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić? Blladeerek: Oczywiście, pozdrawiam wszystkich znajomych z sieci. Niższą i wyższą administracje. Nie będę wymieniać bo to długo by zajęło TeodorekXD: Okey! To cześć! Blladeerek: Dziękuje za wywiad! TeodorekXD: Również dziękuję, że miałeś chwilkę czasu ========================================================================================== Dziękuję za przeczytanie! Pozdrawiam! ~Teodorek Edited August 26, 2018 by Titania .::FocuS::. , Nethiri , skennml and 7 others 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Wywiad moim zdaniem zbyt krótki, mógłbyś się bardziej postarać. + za chęci, nie jest najgorzej Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Spoko wywiadzik Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Wywiad spoko Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 -krótki +troszkę się dowiedziałem. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skennml Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Dla mnie spoko i o bladderku też się dużo dowiedziałem + Frizuu and Blladeerek 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farcik ;) Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Wywiadzik spoko łapaj plusika oczywiście. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Zbyt krotki. Nie dowiedziałam się o naszym bohaterze zbyt wiele. Za chęci plusik, ale kiepski wywiad w Twoim wykonaniu. Blladeerek and Frizuu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Wywiad ujdzie, troszkę sie dowiedziałem o Bladeuszu xd Frizuu and candy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Szkoda że taki krótki wywiad Link to comment Share on other sites More sharing options...
candy Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 24 minuty temu, Polej napisał: Szkoda że taki krótki wywiad Weź ratuj kumpla i następny niech będzie z Tobą Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Wywiad troszkę krótki, ale treściwy plus dla cb. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Teodorek jesteś mega. Wywiady sa poprostu wyje**** w kosmos . Plusik mordo. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUCKtycznie! Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Zbyt krótki ten wywiadzik :c Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 20, 2017 Report Share Posted September 20, 2017 Wywiad spoko można było coś się dowiedzieć lecz trochę krótki. Legendy głoszą że u mnie na wsi chodzi gdzieś "Pikachu" może chciałbyś go złapać Titania and Frizuu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LASEK Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Krótki, ale konkretny wywiad. Jest parę błędów, które rażą w oczy, ale jest to do wyuczenia. Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afiefwkjfwkeffkn. Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Dobry wywiadzik, like ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 (edited) Troszkę błędów jest np. przy stawianiu przecinków, bądź gdy zwracasz się do Bladerk'a, to słowo "Tobie" powinno być napisane dużą literką. Poświecałem - tutaj też masz błąd w wyrazie, lepiej dokładnie przeanalizować cały wywiad. Jeśli chodzi o dziewczyna - o dziewczynę chyba miało być Te błędy są dla niektórych małe, ale dla mnie duże i widoczne Plus za wywiad, całkiem miło się czytało Edited September 21, 2017 by Weronika Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts