Frizuu Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Witam serdecznie! Dość dłuższy czas nie pojawiały się tematy z tej otóż serii. Dziś jednak z zachodu przypływa do nas dawka świeżej ciekawości. Lecz pamiętaj! Wszystko z umiarem! @Sadysta Co lub kogo przedstawia avatar? Postać widniejąca na moim avatarze to Wysłannik Piekieł, ze starego jak świat brytyjskiego horroru. Ogólnie polecam obejrzeć bo Barker odwalił kawał dobrej roboty. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Dlaczego widnieje on na moim profilu? Tematycznie pasuje do nicku, Sadysta. Praca została wykonana przez najlepszego grafika na forum @Conte @HateMe Co lub kogo przedstawia avatar? Mój avatar przedstawia logo drużyny iBUYPOWER, która została zawieszona w 2015 roku, ale ostatnio doszła wieść, że zespół został odbanowany w tym roku. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Mam to logo na profilu, ponieważ ich lubię i wierzę w ich powrót na scenę ESL . @Tugeza Co lub kogo przedstawia avatar? Mój avatar przedstawia głównego bohatera Monkey D. Luffy z One Piece. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Widnieje na moim profilu, ponieważ ta postać nigdy się nie poddaje jeżeli chodzi o ratowanie przyjaciół. @zOnK Co lub kogo przedstawia avatar? Avatar przedstawia mnie pędzącego na zlot motocyklowy. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Widnieje dlatego za kocham motocykle i lubię zarażać tym innych. Im Love Speed! @bcy?! Co lub kogo przedstawia avatar? Mój avatar przedstawia anonymous. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Interesuje się hackowaniem i różnymi tego typu sprawami. @Teodorek Co lub kogo przedstawia avatar? Avatar przedstawia Teodora z filmu "Alvin i Wiewiórki" Teodor znajduję się w wielkim mieście i posiada okulary w których odbiją się część jakiejś panoramy. Dlaczego widnieje on na twoim profilu? Chciałem zrobić coś nowego, świeżego. Poprzedni avatar był dziecinny i taki już nie w moim stylu. Zmieniłem go na bardziej młodzieżowego. W końcu człowiek się zmienia Pozdrawiam i zapraszam na tydzień! Bye! bcy?! , HateMe , Titania and 6 others 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 O jestem tam ! . Praca jak najbardziej fajna i leci plusik Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Praca bardzo spoko Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Łap plusa za nękanie innych na PW Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HateMe Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Like it mocno Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zOnK Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Łap łapkę ? Pozdro Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Plusik dla cb Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Mogłeś trochę więcej uzbierać, ale i tak jest dobrze Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts