MemesiO Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Twój nick: MemesiO Nick gracza/admina na którego składasz skargę: @Laila<3 Opis sytuacji: Napisałem na u@ "dokupuja kurwa he na respie do ch**a", 3 adminów na serwerze, w tym admin ww. Admin odpisuje mi na moje zgłoszenie "przestań płakać", to nie pierwsza sytuacja kiedy zgłaszam adminówi @Laila<3 coś na u@ i tak odpisuje. Nie wiem co ma tam w główce. Odpisałem na jej "zaczepkę" "Płacze jak widzę takich adminów jak ty", poszedł ban na 30 min z powodem "odpocznij". Nie chce słuchać teraz twoich lamentów na temat innych sytuacji tylko tej. Poza tym jakbyś mogła nie odpisuj, czekam na @Matt.`a. Chociaż był na serwerze i pewnie zezwolił na to. Ale czekam na jego opinie. IP/ID gracza:Zbędne Data i czas zdarzenia:16.09.17, 22:40 Dowód (ss/demko): Zbędne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Jeśli nie masz szacunku do znacznej większości graczy na serwerze, to ciężko liczyć, by ktoś Ciebie na poważnie brał, a trafiłeś na osobę, która tego nie wytrzymała. Powinieneś dawać przykład, a nie wyprowadzać z równowagi graczy i adminów. Każdy daje od siebie tyle ile potrafi. Ban uznaję za słuszny. Laila<3 and Husarz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demolka Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 (edited) Memesio nigdy nie widziałem jak banujesz jako admin, aczkolwiek wielokrotnie zgłaszałem, Laila zawsze reaguje i pilnuje porządku, z twojej strony kultury nigdy nie widać na serwerze Edited September 16, 2017 by demolka Laila<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 23, 2017 Report Share Posted September 23, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts