riuium Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Nick w grze: riuium Wiek: 16 stykło mi 2 dni temu. Link do GT:Kliknij proszę! STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Steam planuję zakupić na dniach. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Kojarzycie P****** S****? Przez długi czas był tam Base Builder. Byłem jednym z najbardziej ogarniętych adminów. Miałem go tam przez około pół roku i spisywałem się świetnie. Prawdopodobnie miałbym go dłużej gdyby serwer się nie rozpadł. Dodam, że było to około 2 lata temu i do tego czasu szukałem jakiegoś serwera do dłuższej gry na nim. I chyba go znalazłem Staż na serwerze:First Seen: Apr 08, 2017 12:57 PM Znajomość AMXX(1-10): 8, tylko ustawień serwera nie potrafię zmienić Jakie kampy potrafisz zbudować?: Nie znam za bardzo nazw kamp, możecie mi wierzyć lub nie, ale potrafię wiele zbudować ich wiele. Mikrofon (Tak/Nie): Tak, jednak nie używam go zbyt często ze względu na remont i u mnie w domu i wszystko słychać. Dlaczego ty: Rekrutacja jest, chęci do gry są, wymagania spełnione. Dlaczego by nie spróbować? Kontakt: GG:48126538 P.S.: Nie patrzcie na posty. Wiem, że nie mam ich 20 ale postaram się nadrobić je jak najszybciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 (edited) Poznałem gracza i jestem za tym aby dać mu szansę. + Nie zawraca du*y prawie wcale + Jak na swój wiek dojrzały w grze + Aktywność - Różność budowanych kamp - Doświadczenie - Aktywność na forum ps. Nadrób szybko aktywność na forum. ps2. Słyszałem go na mikro i nie brzmi źle. Edited September 17, 2017 by Warszawiak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerwus Krysia Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 +Aktywny +Mikro jest +Ogarnięty malutki - za te posty na forum, ale nadrób szybciutko +Dobre kampy budujesz, widziałem na własne oczy :> Jestem za okresem próbnym 7days. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 -kampy same hs + wiek +amx mało adminów na serwie przyda sie ten kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
krosik Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 hs dużo budujesz -steam +amx +wiek Brakuje admin\ow przydasz się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bysior Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Jestem na Tak. To co że hs buduje :]. Dał bym mu szanse +wiek +amx +Mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. riuium 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts