Flint Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Nick: Zolnierzyk. Imię: Maciek Wiek: 16 Znajomość AMX (1-10): 6/10 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Zolnierzyk./94.75.91.190:27015/ Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Flint`/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciał bym zostać administratorem ponieważ serdecznie dość mam chamskich i non stop łamiących regulamin graczy. Nie mam na myśli wszystkich graczy , ale jeżeli ktoś dużo gra na serwerze to wie co i jak.. Po drugie , co niektórzy z teamu mogą się na mnie obrazić ale na serwerze jest tak naprawdę garstka dobrych i suwerennych administratorów którzy mają wystarczającą wiedzę i umiętności by samemu dać rade opanować cały serwer. Czy posiadasz STEAM ? : Niestety nie Staż w Counter-Strike 1.6 : Gdzieś tak od 8 roku życia z przerwami Czy posiadałeś już admina ? : Tak , wiele razy. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer ?: Na masz serwer trafiłem poprzez wyszukiwarkę serwerów mniej więcej rok temu. Od tamtej pory gram tylko na waszej sieci , pomijając oczywiście okres przed wakacyjny i wakacyjny w którym nie miałem czasu na grę. Na szczęście wraz z rokiem szkolnym mam więcej czasu na grę PS: Z racji iż grałem na waszym serwerze na 2 nickach podałem w podaniu 2 linki GT Nick: Imię: Wiek: Znajomość AMX (1-10): Sprawny i działający mikrofon: Link do swojego GameTracker'a: Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Staż w Counter-Strike 1.6: Czy posiadałeś już admina?: W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Jestem na TAK +ostatnio często go widzę na serwerze +GT +wiek +znajomość amx'a +dużo razy miał admina -steam Oczywiście plusów jest więcej ale nie na tym to polega żeby wymieniać dużą liczbę plusów tylko żeby podać te najważniejsze i tak też to zrobiłem. Myślę że już nie długo spotkamy się na serwerze jak będziesz adminem Flint 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auronex Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Na Tak +GT +wiek +Często ostatnio przebywa na serwie +sporo razy był Adminem Flint 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropeczki Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Jestem na TAK -GT -wiek -forum -był adminem Flint 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 na tak ale warunek jest jeden że nie będzie takich sytuacji jak 1 raz miałeś admina +wiek +byl tu admine +gt Flint 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokocik Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Jestem na NIE - GRASZ NIE CZYSTO - AMX Flint 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Na życzenie autora. Przy następnym podaniu na admina zadbaj o czyste konto, bo składanie podania na admina z warnem raczej nie przewiduję zaakceptowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts