Jump to content

Zonierzyk. Po przerwie !

Flint
 Share

Recommended Posts

Nick: Zolnierzyk.

Imię: Maciek

Znajomość AMX (1-10): 6/10

Sprawny i działający mikrofon: Tak

Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Zolnierzyk./94.75.91.190:27015/

Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Flint`/94.75.91.190:27015/

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciał bym zostać administratorem ponieważ serdecznie dość mam chamskich i non stop łamiących regulamin graczy. Nie mam na myśli wszystkich graczy , ale jeżeli ktoś dużo gra na serwerze to wie co i jak.. Po drugie , co niektórzy z teamu mogą się na mnie obrazić ale na serwerze jest tak naprawdę garstka dobrych i suwerennych administratorów którzy mają wystarczającą wiedzę i umiętności by samemu dać rade opanować cały serwer.

Czy posiadasz STEAM ? : Niestety nie

Staż w Counter-Strike 1.6 : Gdzieś tak od 8 roku życia z przerwami

Czy posiadałeś już admina ? : Tak , wiele razy.

W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer ?: Na masz serwer trafiłem poprzez wyszukiwarkę serwerów mniej więcej rok temu. Od tamtej pory gram tylko na waszej sieci , pomijając oczywiście okres przed wakacyjny i wakacyjny w którym nie miałem czasu na grę. Na szczęście wraz z rokiem szkolnym mam więcej czasu na grę ;)

PS: Z racji iż grałem na waszym serwerze na 2 nickach podałem w podaniu 2 linki GT ;)

Nick:
Imię:
Sprawny i działający mikrofon:
Link do swojego GameTracker'a:
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:
Staż w Counter-Strike 1.6:
Czy posiadałeś już admina?:
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:

Jestem na TAK

+ostatnio często go widzę na serwerze

+GT

+wiek

+znajomość amx'a

+dużo razy miał admina

-steam

Oczywiście plusów jest więcej ale nie na tym to polega żeby wymieniać dużą liczbę plusów tylko żeby podać te najważniejsze i tak też to zrobiłem. Myślę że już nie długo spotkamy się na serwerze jak będziesz adminem :D

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.