n3XuZ Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Twój nick z gry:n3XuZ Twoje imię:Damian K Wiek:16 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): www.steamcommunity.com/id/polandstrikes Link do Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/n3XuZ/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6:7 lat około Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):5-6 być może nawet 7 zależy co zmieniać w konsoli ;) Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:odkad gram w CS 1.6 Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:Admin JB Admin dd2 Admin CS go Czy posiadasz sprawny mikrofon:tak Czy posiadasz mutacje:Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Google (jb serwery) Może teraz sie uda a ja ide grac narq WigoreQ ! and Inna 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Jestem na Nie. -Kiepsko z prowadzeniem w ct. -Słabo ze znajomością regulaminu. -Wprowadzanie ludzi w błąd. -Często po buntach wychodzisz z ct i bugujesz mapę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Mam nadzieję, że to jakiś żart. Nie radzisz sobie w ct co przekłada się na twoje wychodzenie z serwera i bugowanie mapy. Znajomość regulamin pozostawia wiele do życzenia, nie raz musiałem mówić Ci, że nie robi się takich rzeczy, a ty i tak robiłeś swoje. Ogólnie mówiąc jestem na nie. Weź no zastanów się trochę co robisz źle, a potem co zrobić aby to zmienić. PS: "Tak kolego, nie dajemy zabawy kiedy to poprzednia runda zakończyła się udanym buntem" Mówi Ci to coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Na Nie -Słabo z twoim prowadzeniem w ct -Gdy są bunty uciekasz z ct A reszta powodów została wymieniona przez kolegów wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Nie znajac regulaminu oraz go nie przestrzegajac jak sobie wyobrazasz pilnowac serwer? Popracuj nad tym bo nie moge dac szansy osobie, ktora nie zna podstaw lub lamie regulamin na wszelkie sposoby. Koledzy wyzej napisali co jest 5, wez to do siebie i zapraszam za 7dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts