monoaim Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 (edited) Nick:cys3k Czas:10 minut temu mapa De_sunny Powód: rash 30 minut ban Dowody (ss/demo):http://www91.zippyshare.com/v/DFY3nM0P/file.html rash na mapie de sunny a to miejsca skąd ja dostałem bana http://www43.zippyshare.com/v/i4s05xmq/file.html jak bedzie trzeba to na demku poszukam gdzie i za co zaznaczylem czarnym kolorem , wiem że jest młody i się dopiero uczy ale niech się zapozna z strefą rushu na poszczególnych mapach Edited September 16, 2017 by monoaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memento Mori Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Jestem świadkiem, tego całego zdarzenia. Po drugie nie wiem czemu przyjmujecie taką młodą administracje to jest bez sensu młody jeszcze nie ogarną strefy rushy i już chce banować Dopisuje się do skarki cy3ska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 1 godzinę temu, fajnie? napisał: Jestem świadkiem, tego całego zdarzenia. Po drugie nie wiem czemu przyjmujecie taką młodą administracje to jest bez sensu młody jeszcze nie ogarną strefy rushy i już chce banować Dopisuje się do skarki cy3ska To że jest młody nie upoważnia cię do szufladkowania go ile ty masz lat chowasz się za monitorem i wypisujesz bzdury . Młody nie znaczy pod żadnym względem gorszy a btwl nie zostałeś zbanowany a dopisujesz się do skargi. widzę posty lecą Co do skargi zdarzało ci się nie raz raszować i sam mówiłeś że nie wiedziałeś i nie dostawałeś bana, a zacytować regulamin wchodząc na server akcpetujesz jego regulamin" Jak Na Moje skarga nie słuszna Demko nierozpisane co i jak następnym razem rozpisz minute gdzie byles itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Podaj minutę, bo nie mam czasu oglądać 20 minut dema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monoaim Posted September 16, 2017 Author Report Share Posted September 16, 2017 17:25 - 17 50 Godzinę temu, Krystek napisał: Podaj minutę, bo nie mam czasu oglądać 20 minut dema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Skarga słuszna, pouczyłem admina ale obędzie się bez ostrzeżenia, bo niekiedy błędy się zdarzają każdemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts