Mateos1994 Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Nick: Mateos Imię: Mateusz Wiek: 23 Znajomość AMX (1-10): 8 Sprawny i działający mikrofon: tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mateos/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Dlatego żeby pilnowac serwa i nie pozwolic by boty bociły XD Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak http://steamcommunity.com/id/HaxyMateos/ Staż w Counter-Strike 1.6: 5-8 lat Czy posiadałeś już admina?: TAK W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Bot Paweł Wysłał mi ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memento Mori Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Jestem na nie -Konto pod admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 (edited) 4 godziny temu, Mateos1994 napisał: Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Dlatego żeby pilnowac serwa i nie pozwolic by boty bociły XD Aha. Jestem na nie. - Forum leży. - Mało przekonywujące podanie. Edited September 16, 2017 by Adrian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 To samo co kolega UP Na Nie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Na tak -nadrob forum +gt +wiek +steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyMcYmMm Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 (edited) Jestem na nie - Konto pod podanie - Zdarza Ci się czasami raszować. Co to znaczy żeby boty nie bociły czyli co bedziesz wywalał każdego kto gra gorzej niż Ty ? Następnym razem postaraj się ładniej napisać podanie Edited September 16, 2017 by RyMcYmMm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts