Titania Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 (edited) Kolejną osobą do naszego Q&A jest @.::FocuS::.. Zapraszamy do pytań dotyczących tej osoby. Przed pytaniami proszę zapoznać się z tematem: Edited September 15, 2017 by Titania .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Dlaczego się odpaliłeś? Nie jest Ci wstyd za to, że takie bzdury wypisywałeś na GH co do Twojego "odejścia" z 1s2k, a później tutaj wróciłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilioS Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 (edited) czym się zajmujesz Edited September 15, 2017 by TilioS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 czemu COD a nie jakiś FFA bądź ODD2? jakie masz plany na przyszłość? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Dlaczego od najmłodszych lat wybierasz drogę na skróty (chodzi mi o używanie wspomagaczy) ?? Nie lepiej by było stawić wyzwanie wszelkim trudnością i stać się silniejszą osobą ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 (edited) 2 godziny temu, Puchaty napisał: Dlaczego się odpaliłeś? Nie jest Ci wstyd za to, że takie bzdury wypisywałeś na GH co do Twojego "odejścia" z 1s2k, a później tutaj wróciłeś? Poruszyłeś bardzo trudny temat dla mnie, 1. Odpaliłem się z nerwów,z głupoty, i wtedy kończyłem grę na 1s2k, i zostałem zbanowany. 2.Nie nie jest mi wstyd, wtedy nawet nie wiedziałem kim ty wgl jesteś, i nawet teraz nwm. A tam prawie wszystko co powiedziałem było prawdą. 33 minuty temu, TilioS napisał: czym się zajmujesz Obecnie się uczę w szkole ponadgimnazjalnej. Weekendy pracuję, interesuję się motoryzacją i informatyką. 24 minuty temu, selfie napisał: czemu COD a nie jakiś FFA bądź ODD2? jakie masz plany na przyszłość? Cod jest to serwer dla noobow czyli dla mnie. a na FFA ODD2 trzeba mieć skilla którego mi brakuję w ostatnim czasie 12 minut temu, panicznyPatryk napisał: Dlaczego od najmłodszych lat wybierasz drogę na skróty (chodzi mi o używanie wspomagaczy) ?? Nie lepiej by było stawić wyzwanie wszelkim trudnością i stać się silniejszą osobą ?? Jak pisałem lekko wyżej jest to dla mnie obecnie trudny temat do wyjaśnienia, Wtedy byłem wkurzony,głupi,chory umysłowo, i sądziłem że już grać na 1s2k nie będę. No i nwm ciężko mi na ten temat rozmawiać Edited September 15, 2017 by .::FocuS::. Puchaty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TilioS Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Po co wróciłeś lol3k ? Dostałeś tu bana na blu wisi twoje konto jak na to odpowiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 35 minut temu, TilioS napisał: Po co wróciłeś lol3k ? Dostałeś tu bana na blu wisi twoje konto jak na to odpowiesz? Wróciłem bo to najlepsza siec cs"a w polsce i nie ma żadnej innej lepszej. Uwierz że się trochę musiałem wysilić aby móc wrócić na sieć. Co do bana na BL Jest,Będzie i Zostanie tego nie zmienię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 No cóż. Musicie nowe Q&A zrobić z nową osobą. Lol3k sprawdzony i zbanowany po raz kolejny... Nie wiem and .::FocuS::. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts