Jump to content

Q&A #30 FocuS

Titania
 Share

Recommended Posts

Dlaczego od najmłodszych lat wybierasz drogę na skróty (chodzi mi o używanie wspomagaczy) ?? Nie lepiej by było stawić wyzwanie wszelkim trudnością i stać się silniejszą osobą ?? 

2 godziny temu, Puchaty napisał:

Dlaczego się odpaliłeś? 
Nie jest Ci wstyd za to, że takie bzdury wypisywałeś na GH co do Twojego "odejścia" z 1s2k, a później tutaj wróciłeś? 

Poruszyłeś bardzo trudny temat dla mnie,

1. Odpaliłem się z nerwów,z głupoty, i wtedy kończyłem grę na 1s2k, i zostałem zbanowany.

2.Nie nie jest mi wstyd, wtedy nawet nie wiedziałem kim ty wgl jesteś, i nawet teraz nwm. A tam prawie wszystko co powiedziałem było prawdą.

33 minuty temu, TilioS napisał:

czym się zajmujesz

Obecnie się uczę w szkole ponadgimnazjalnej. Weekendy pracuję, interesuję się motoryzacją i informatyką.

24 minuty temu, selfie napisał:

czemu COD a nie jakiś FFA bądź ODD2?

jakie masz plany na przyszłość?

Cod jest to serwer dla noobow czyli dla mnie. :D a na FFA ODD2 trzeba mieć skilla którego mi brakuję  w ostatnim czasie :/

12 minut temu, panicznyPatryk napisał:

Dlaczego od najmłodszych lat wybierasz drogę na skróty (chodzi mi o używanie wspomagaczy) ?? Nie lepiej by było stawić wyzwanie wszelkim trudnością i stać się silniejszą osobą ?? 

Jak pisałem lekko wyżej jest to dla mnie obecnie trudny temat do wyjaśnienia, Wtedy byłem wkurzony,głupi,chory umysłowo, i sądziłem że już grać na 1s2k nie będę.

No i nwm ciężko mi na ten temat rozmawiać

Edited by .::FocuS::.

35 minut temu, TilioS napisał:

Po co wróciłeś lol3k ? Dostałeś tu bana na blu wisi twoje konto jak na to odpowiesz?

Wróciłem bo to najlepsza siec cs"a w polsce i nie ma żadnej innej lepszej.

Uwierz że się trochę musiałem wysilić aby móc wrócić na sieć.

Co do bana na BL  Jest,Będzie i Zostanie tego nie zmienię.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.