Jump to content

Witam i pozdrawiam :D

TheEndriu
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
Najpierw może coś o sobie:
Na imię mi Andrzej wiosen 16 zimą 17. Uczęszczam do zawodówki II Klasa kierunek kucharz. Interesuję się informatyką i prawie wszystkim co jest związane z tym tematem.
Moim kolejnym zainteresowaniem jest kultura japońska, dawniej szkicowałem najczęściej były to postacie z mang/anime  jednak nie ograniczałem się tylko do tego i w wieku 13/14 lat zająłem II Miejsce w konkursie malarskim.
W gimnazjum uczęszczałem na zajęcia na których szkoliłem swoją grę aktorską którą dawniej uważałem za mój plan na przyszłość.
Przechodząc dalej:
W wieku 13 lat otrzymałem pierwszego admina na jednej z sieci i to ułatwiło mi drogę do kolejnych możliwości którymi następstwami były:
Reklamator
Moderator forum
Junior admin Steam (Podstaw sie nauczyłem)
Kolejne rangi na cs 1.6 jako admin
I ostatecznie zostałem Opiekunem na jednym serwerze jednakże z powodów prywatnych właściciel musiał sprzedać swoje serwery przez co i ja straciłem moją posadę :)
Tworzyłem również grafikę dla siebie jak i dla znajomych lub na zamówienie (darmowe) 
Ostatnia część:
Pozdrawiam serwer FFA i takie osoby jak:
zOnK *: Mój nowy szeregowy :D Przez 30 dni XD (On zachęcił mnie do rejestracji na forum) 
Bogdan LSD
i resztę serwera
Chciałbym również pozdrowić forum jak i gorąco wszystkich przywitać :) Mam nadzieję na owocną współpracę.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.