TheSweetGirlTella Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Nick w grze: TheSweetgirl Wiek: 21 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/TheSweetgirl/193.33.177.12:27061/ Steam/Non Steam? (Link do profilu): brak ale jeżeli jest to konieczne to mogę coś w tym kierunku zrobić Doświadczenie adminowskie: posiadałam funkcje admina i wiem o co chodzi Znajomość komend AMXX (skala 1-10): 6 Dlaczego Ty?: Myślę że często jestem na serwerze dlatego też jestem w stanie ogarniać ludzi i wgl no i najważniejsze wszystkich będę traktować tak samo a przez pewien czas jak był potrzebny admin to nie było ani jednego no i tak jak pisałam wcześniej posiadałam już admina tutaj ale z względu na sprawy prywatne musiałam sobie odpuścić ...teraz to się unormowało i mam nadzieję że dostanę 2 szansę ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 7 dni jeszcze nie minęło od wcześniejszego podania. Spróbuj za 7 dni czyli 22.09 teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted September 24, 2017 Report Share Posted September 24, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts