Jump to content

Skarga

YABADABADOOO
 Share

Recommended Posts

Dziś a dokładnie około 10 minut temu graliśmy mapę c4 i zostało 2 minuty do końca gdy nagle któryś admin zmienił mapę na de_dust2. Na serwie było tylko dwóch adminów a mianowicie @Poker Face i @misiaa więc któreś z nich musiało tą mapę zmienić. Rozumiem zmienić mapę na większą gdy jest dużo osób ale nie 2 min do końca mapy. Myślę że to nie był @Poker Face ponieważ miał on najlepsze staty i dostałby expa a ja miałbym 2 miejsce. To było widać że ta zmiana mapy była tylko po to żeby gracze nie dostali expa. Są też świadkowie którzy to potwierdzą. Można też zobaczyć na hltv. A zapomniałem był jeszcze @fl0r3k .

Edited by JANUSZ po piwie
pamięć

Ja nie zmieniłam mapy, ponieważ gotowała mi się woda i poszłam wyłączyć czajnik. Po co bym miała zmienić mapę? Nic by mi to nie dało bo statystyki są dodawane na bieżąco. Jak chcę zmienić mapę to najpierw robię głosowanie czy gracze chcą obecną mapę zmienić, gdy wychodzi że chcą, to zawsze robię żeby podali mi propozycję na jaką mapę zmienić i potem robię głosowanie z podanych map. 

--------------------------------------------

Aa i następnym razem jak bedziesz składał skargę zrób to według wzoru

Twój nick:

Nick gracza/admina na którego składasz skargę:

Dokładny czas zdarzenia:

IP/STEAM_ID:

Opis sytuacji:

Dowód (demko/ss):

Edited by misiaa
wzór

Godzinę temu, JANUSZ po piwie napisał:

Dziś a dokładnie około 10 minut temu graliśmy mapę c4 i zostało 2 minuty do końca gdy nagle któryś admin zmienił mapę na de_dust2. Na serwie było tylko dwóch adminów a mianowicie @Poker Face i @misiaa więc któreś z nich musiało tą mapę zmienić. Rozumiem zmienić mapę na większą gdy jest dużo osób ale nie 2 min do końca mapy. Myślę że to nie był @Poker Face ponieważ miał on najlepsze staty i dostałby expa a ja miałbym 2 miejsce. To było widać że ta zmiana mapy była tylko po to żeby gracze nie dostali expa. Są też świadkowie którzy to potwierdzą. Można też zobaczyć na hltv. A zapomniałem był jeszcze @fl0r3k .

Janusz z tego co mi się wydaje flor3k nie jest adminem.

Misia wierzymy Ci XDDDD

Janusz trzeba sprawdzić logi.

@misiaa chciałbym ci przypomnieć że to nie była skarga na ciebie tylko pisałem to ogólnie, jakbym pisał tylko na ciebie to uwierz dostosowałbym się do wzoru.

A rzeczywiście @fl0r3k nie jest adminem i przepraszam za pomyłkę

Edited by JANUSZ po piwie
dodanie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.