skennml Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Nick: SkeN Wiek: 18 Mutacja: Jest Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/SkeN/94.75.91.194:27015/ Znajomość amxmodmenu: 8/10 W jaki sposób trafiłeś/łaś na nasz serwer?: Przez internet Dlaczego ty? (Proszę o sensowną wypowiedź): Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze wielokrotnie spełniałem już funckje admina na serwerze dlatego myślę że się sprawdzę. Posiadasz działający mikrofon?: Tak Kontakt (GG / Steam): Steam Steam ID: STEAM_0:1:36279498 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%?: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 GT trochę lepsze, ale szału nie robi. Okres próbny, ale pamiętaj żeby utrzymywać poziom. Zgłoś się do mnie po odbiór uprawnień na serwerze oraz odbierz rangę na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts