Staruch ;f Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Twój nick na serwerze: wG#^ Staruch ;f Wiek: 19 Mutacja głosu: Chyba tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/wG#^ Staruch %3Bf/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Dawniej prowadziłem własną sieć tak więc amxmodmenu przy tym to pestka Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Nigdy nie lubialem tego pytania przy podaniach Co mogę powiedzieć... Staram się przebywać na serwerze tak długo jak tylko mogę ,ostatnio może mniej mnie widać ,ale to zależy od godzin pracy noo i w dodatku dochodzi do tego grypa Znam się na adminowaniu ,często zaglądam w nocy na serwer kiedy jest mniej ludzi ,ale niestety wtedy panuje istny chaos ,ludzie lataja po TXT ,wallhacki i te sprawy dlatego tez chce zrobić z tym porządek Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): Steam Steam ID: STEAM_0:1:168422354 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Co do wymagan to można się przyczepić 4um ,ale to już u mnie niestety taka wada ,ze wole siedzieć na serwerze ,a mniej odwiedzać forum.. Proszę o szczere oceny Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolbo Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 +gt +wiek +steam +kulturka - forum do nadrobienia w godzinkę nawet na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
candy Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Na + +gt +steam +wiek +miły, kulturalny Ps. Nic tylko brać aluFART 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 (edited) Na TAK + Duży staż na serwerze + GT + Dobry kontakt z graczami @kuchy Post nie wnoszący nic do tematu. Czyżby kolejna próba wyprowadzenia z równowagi Opiekuna? EDIT: Może i jestem, ale do Ciebie w głupocie mam jeszcze daleko. Nie wchodzę na forum po to żeby napisać tylko jakiegoś posta z du*y, żeby wkurzyć Czarną tak jak Ty to robisz swoimi bezsensownymi postami. Edited September 14, 2017 by Puchaty DG1234 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DG1234 Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Pewne tak + GT + Mikro ma korzysta + Ogar + Ma dobre poczucie humoru xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
hant Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 +gt +staż na serwerze ok +micro +steam +kultura -forum szybko do ogarniecia Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghoul Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Ja również jestem na tak. Często Cię widzę na serwie, nie rzucasz miesem przez mikrofon + ogarniasz gre, przyda sie taki admin na pewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Wszystkie powody wyżej Na tak Weź ogarnij tylko to forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Na tak: +kultura +gt +doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Przyjmuję pod warunkiem, że nadrobisz forum w ciągu tygodnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts