Jump to content

Staruch na Admina? :O

Staruch ;f
 Share

Recommended Posts

Twój nick na serwerze: wG#^ Staruch ;f

Mutacja głosu: Chyba tak :D

Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/wG#^ Staruch %3Bf/193.33.177.54:27176/

Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Dawniej prowadziłem własną sieć tak więc amxmodmenu przy tym to pestka :D

Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Nigdy nie lubialem tego pytania przy podaniach :D Co mogę powiedzieć... Staram się przebywać na serwerze tak długo jak tylko mogę ,ostatnio może mniej mnie widać ,ale to zależy od godzin pracy noo i w dodatku dochodzi do tego grypa :D Znam się na adminowaniu ,często zaglądam w nocy na serwer kiedy jest mniej ludzi ,ale niestety wtedy panuje istny chaos ,ludzie lataja po TXT ,wallhacki i te sprawy dlatego tez chce zrobić z tym porządek :D

Posiadasz działający mikrofon: Tak

Kontakt (GG / Steam): Steam

Steam ID: STEAM_0:1:168422354

Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Co do wymagan to można się przyczepić 4um ,ale to już u mnie niestety taka wada ,ze wole siedzieć na serwerze ,a mniej odwiedzać forum..

Proszę o szczere oceny :D

Pozdrawiam.

Na TAK 
+ Duży staż na serwerze 
+ GT 
+ Dobry kontakt z graczami 
@kuchy Post nie wnoszący nic do tematu. Czyżby kolejna próba wyprowadzenia z równowagi Opiekuna? :default_acute:
EDIT: Może i jestem, ale do Ciebie w głupocie mam jeszcze daleko. Nie wchodzę na forum po to żeby napisać tylko jakiegoś posta z du*y, żeby wkurzyć Czarną tak jak Ty to robisz swoimi bezsensownymi postami. :default_fuck:

Edited by Puchaty

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.