kubix810 Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) Nick:LoL2014 Czas:21:18 Powód:Twierdzi że dał mi dziś 2 bany za ab kiedy ja nic nie dostałem i twierdzi ze nie powinienem pisać temamtu na forum Dowody (ss/demo): Edited September 13, 2017 by kubix810 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Nick, link do bana? Nie jestem wszechwiedzący i nie znam waszych nicków na pamięć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Chciałem Ci dać bana za cele mapy i gdy spróbowałem to zrobić przez amxbansa wyskakiwało mi, że gracz jest już zbanowany(czy jakoś tak), więc skonsultowałem się jeszcze z Futubą, czy to na pewno oznacza iż grasz na aktywnym banie. Powiedział, że tak, więc dałem Ci neo bana i po kilku godzinach znowu Cię widziałem na serwerze i znowu Ci go dałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts