Jump to content

wskrzysiex
 Share

Recommended Posts

Twój nick: krzysieX
Nick gracza / admina na którego składasz skargę:P0v3R
Dokładny czas zdarzenia: 12.09.2017 ok. 22
Wycinek gracza z /ip lub: To opiekun serwera.
Opis sytuacji: Zacznijmy od poczatku... Kiedy wszedlem na serwer zapytalem czy jest jakis admin wtedy odrazu admin o nicku: "P0v3R" Zapytal mnie: "a co chcesz kupic cos? :)" wiec odpowiedziałem że nie. I Ogólnie powiedziałem że według Nas (wielu graczy) Klasa zombie z auto BH jest totalnie bez sensu, ponieważ ułatwia wejscie na kampe na BH, potencjalny CT musi sie natrudzić żeby wejsc na kampe, a przez tego zombie odrazu mozna wejsc na kazda kampe z BH. Admin odpowiedzial ze to po to aby utrudnic gre, hmm tylko po co? Utrudnic gre CT? Wiec zwrocilem mu uwagę że może odrazu doda zombie który moze 'latac' bo skoro juz spalił jedne kampy to może wszystkie spali. I wtedy zaczela sie jego wredna gadka, zaczol mnie wyzywac od idiotow i uposledzonych (Dziwne troche że opiekun serwera pokazuje jak serwer jest na wysokiej kulturze, a najdziwniejsze jest to że ja ani razu go nie obraziłem (poniewaz wiem ze bym dostał bana) ) wiec on robil co chcial. [Oraz wydaje mi sie, że klasa została zrobiona pod niego. Co to znaczy? On nie umie BH to musi byc zombie z auto BH. dałem mu rowniez przyklad ze jak ktos nie umie surfa to zrobicie zombie ktory lata?]
Kicklo mnie z serwera, po wejsciu admin wciaz wyzywal od uposledzonych..
I teraz ostatnie co zrobil Owy administrator to zmutowal mnie na ZAWSZE za nic. (Nie utrudnialem nikomu rozmow, nie krzyczalem do mikrofonu, po prostu prowadzilem z nim rozmowe) i powiedzial ze raczej juz nie odmutuje "moze kiedys".
Wedlug mnie takie zachowanie nie przystepuje na administratora a juz na pewno nie na Opiekuna. Swiadkowie to cały serwer ktory byl aktywny bo bylo wtedy 24/25 os.
Dowód (rozpisane demko/ss): Demka nie mam bo HLTV nie nagrywa glosu, a screeny mozna przerobic z konsoli wiec bez sensu ale swiadkiem caly serwer jak i admin DenYv18 jest swiadkiem. Wiadomo ze wiekszosc osob poprze admina wiec prosze o nie udzielanie sie tych co nie bylo na serwerze czy kolegow. 
Oraz Administratorze P0v3R ! Prosze o nie udzielanie sie w tym temacie aż do momentu kiedy któryś z H@ Ci na to nie pozwoli, czekamy na infa od pozostałych...
P0v3R - Uszanuj moją prośbę wypisaną wyżej.

EDIT:
W dodatku admin P0v3R mi zniszczyl kampe byłem ostatnim CT zrobilem kampe z jailem. Admin otworzyl jaila zeby wszyscy mogli wyjsc.

Edited by wskrzysiex

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

2 godziny temu, wskrzysiex napisał:

Prosze o nie udzielanie sie w tym temacie aż do momentu kiedy któryś z H@ Ci na to nie pozwoli, czekamy na infa od pozostałych...

Dlaczego ma się nie udzielać? Nie masz dowodów więc trzeba wysłuchać drugiej strony. 

2 godziny temu, wskrzysiex napisał:

Swiadkowie to cały serwer ktory byl aktywny bo bylo wtedy 24/25 os.

Świadek to nie dowód, przynajmniej nie tu.

Z tego co wiem wbiłeś z zmienionym sidem i ominąłeś tym sposobem bana na mikrofon więc powinieneś dostać sam wiesz co. Poczekamy na wypowiedź @P0v3R

Kolego, nie wyzywałeś? Szkoda że nie ma nagrywania głosu. Wywaliło cie z serwera i jak wbiłeś to zacząłeś się do mnie sapać ze to niby ja cię wywaliłem i wyzywać. Wyjechałeś mi żebym ci podał dane osobiste że po mnie przyjedziesz xdddd 

A co do zrobienia wyjścia z jaila. Było w nim z 15-20 zombie i ich nie biłeś bo strzelałeś do zombie co próbowało wejść do kampy. A później jak admin wejdzie na serwer to wielki problem bo zombie celi nie robi...

I nie ukrywam powiedziałem kilka słów o tobie ale jak się rozmawia z kimś co myśli jak dziecko to tak jest.

Edited by P0v3R

7 godzin temu, Shawins napisał:

Dlaczego ma się nie udzielać? Nie masz dowodów więc trzeba wysłuchać drugiej strony. 

Świadek to nie dowód, przynajmniej nie tu.

Z tego co wiem wbiłeś z zmienionym sidem i ominąłeś tym sposobem bana na mikrofon więc powinieneś dostać sam wiesz co. Poczekamy na wypowiedź @P0v3R

- Nie ma się udzielać bo po co ma pisać bzdury takie jak pisze teraz :)

- Wszedłem na steamie nie na non wiec to było wszystko dozwolone .

- dostałem muta za nic więc czemu bym nie miał odpalić cs na steamie?

- Świadków jest o wiele więcej tylko komu się chce wchodzić na forum po to żeby napisać ze tak było?  Nie mam tu znajomych żadnych żeby im pisać wejdzcie i piszcie.... Nawet nie wiesz jak trudno prosić kogoś aby tu wszedł i poświęcił swoje 5min ut. 

P0v3R - nie wyzywać em cie wywaliło mnie z serwera wszedłem i powiedziałem ze mnie wybilo i w sarkazmie ze super adminem jesteś :)

Skoro wyzywać es mnie o upośledzonych to prosiłem o Twój adres to Ty zacząłeś mnie wyzywać i to juz przed wybiciem z serwera. 

EDIT:

A jeśli nie uznaje cie świadków to kogo? Tego pseudo dobrego administratora?

-Jail hm wydaje mi się ze od tego jest ze zombie stoją a ja ich zabija. Logiczne jest to ze z elitę nie zabije 10 zombie na raz tylko jednego... Tak czy siak kampe zepsules bo nie chciało ci się stac ponownie robisz coś pod siebie/ dla siebie i to juz pokazujesz nie pierwszy raz.

13 minut temu, wskrzysiex napisał:

Edited by wskrzysiex

Gościu . Nie udaje żadnej ofiary myślisz ze ja nie mam co robić tylko siedzieć na tym forum w czasie pracy i odpisywać ci?

Pytałem wiele razy za co dostałem muta to nie odpowiadał na serwerze. Jesteś nie uczciwym administratorem. I nawet nie potrafisz się przyznać ze to Ty mnie obrazales. Gościu nie masz honoru i szacunku. 

Powinni cie pozbawić twojego stanowiska bo taki admin jak Ty dający przykład innym yo hańba dla serwera.

Jedyne kto tu udaje ofiarę i niewiniatko to Ty boisz się o posadę i piszesz bzdury. Nie potrafisz się przyznać. 

Edited by wskrzysiex

No a gdzie się przyznalas bo nie widzę? 

No jak to co robisz pod siebie? Dużo osób pisało o tej klasie z BH a Ty oczywiście napisałeś ze jak ktoś nie potrafi BH to ma klasę. Tylko ze generalnie Nawet ludzie co VIP SVIP mają to piszą ze nie chcą tej klasy . Tylko Ty ja chcesz... 

Kampe mi zepsules bo nie chciało się TOBIE czekać czyli znów wpadka. 

Przypominam że to skarga na Ciebie a nie dyskusja z Tobą bo widzę ze wciąż nie do końca rozumiesz.

BTW. Zastanawia mnie jedno a zarazem wpadłes. Gościu dostał bana inny za obrazę.  A ja NIBY cie obrazie to czemu ja nie dostałem? 

Więc to dowód ze tu kręcisz bo zbanowales gościa tamtego jest dowód w amxbans dziękuję za uwagę ;)

Proszę o odebranie mu admina za brak kultury, probe oklamania H@, Brak szacunku oraz honoru. 

Edited by wskrzysiex

Zobacz pierwszą moja wypowiedź.

I ty myślisz że ja zrobiłem tą klase z bh? XD byłem przeciwny ale mniejsza.

I typie pisałem ci dlaczego ci zrobiłem wyjście z jaila a ty znowu tego się nie doczytałeś?

I nie musze dawać bana od razu, czasami wole dać mute na mikro jak ktoś odwala i wyzywa.

Edited by P0v3R

Dobrze nie doczytałem.  To nie zmienia faktu że pokazałeś swój szacunek i kulture swoja/serwera oraz jaki jesteś dorosły obrażając mnie za to ze mówiłem o tej klasie. (Chyba zapomnialo ci sie ze jako opiekun jestes tak jakby w jakims stopniu przedstawicielem serwera))Jakoś ostatnio na serwerze w ogóle nie byłeś przeciwny ze jej nie chciałeś. No zrobiłeś wejście bo nie chciało ci się czekać. Nikt nie miał problemu prócz Ciebie i jeszcze jeden gościu prócz mnie tłumaczył ci ze NIE mogłem zabić 20 zombie na ziemi mając elitę w 10 sekund. Ale dobra ja z Tobą nie będę dyskutować bo to jest jak: "Godosz do du*y to Cię osra" 

Edit:

Dziwne jest to ze zawsze dajesz bany odrazu bez zastanowienia. Tylko mi nie dales? Nie bądź zabawny w to tylko Twoi koledzy uwierzą.  Każdy kto grał z Tobą wie jaki jesteś i wie żebyś zbanowal odrazu. Po 2 nie obrazales i nic nie odwałem normalnie rozmawialem.

Psujesz totalnie atmosferę gry . Człowiek z Tobą grać zamiast się relakować przy grze to się musi denerwować. 

Edited by wskrzysiex

Bez sensu spamujecie. Mimo, że to Wasz dział Opiekunowie, muszę Wam przypomnieć, że spamem sprawy nie załatwicie.

Jedna i druga strona po prostu nie ma dowodów, więc JA skargę zamykam i odrzucam.

Następnym razem albo dajecie dowody, albo polecą warny, obojętnie kto by to nie był.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.