adieep Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Twój nick:adi camper3r Nick gracza/admina:kot ktury kery Czas zdarzenia:19:15 ok Ip i steam id gracza/administratora:79.67.215.184:27005 Opis sytuacji:wiec tak gracz daje sie ewidentalne nemkiem (dem 28 min) graczowi youboom gracz ewidetnie nie chce zabic tego gracza nawet nie próbując uzyc longjumpa jak dobrze widac na demko youboom wkoncu dochodzi do konca kampy po czym kot nagle postanawia uzyc longjumpa zeby go oninac nie podejmując nawet próby ataku (gracz dostal informacje zeby uzyl longjumpa) po czym na say pojawia sie odp "co to jest longjump" gracz wczesniej go uzywal nawet do ominecia tego gracza (gracz wychodzi ze slimaka) a youboom wchodzi do kolejnego kot udaje ze go goni jak na demku dobrze widac kot patrzy sie na youboom co on robi po czym specjalnie wlatuje w kampe zeby dac mu czas na wejsce do niej (widac na demku) gracz wkoncu laskwie postawania uzc longjumpa i go zabic. Dowód (demko/ss):http://www42.zippyshare.com/v/CSbw8omr/file.html(demko_ (widac jak siedza na ts) http://www55.zippyshare.com/v/dJQ9AvDb/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) Byłem przy tym i śmieszne jest to co tu pokazali między sobą. Nie jesteś nowym graczem bo masz 20 lv po resecie a to jest nawet nawet jak na teraz dla tych co nie kupili expa. 1. Przy końcu ślimaka wchodziłeś powoli i nic do tego nie mam, ale pod koniec zatrzymałeś się na 1-2 sek bo twój kolega stanął w miejscu i nie ruszył się. 2. Nie używałeś long jump i nie ma obowiązku ale pod koniec ten poszedł na prawo swoje a ty long jumpem w końcu którego użyłeś ominąłeś go wyprowadzając cios w ziemię czym dałeś mu uciec z kampy. 3. Jak wyszedłeś z kampy to poleciałeś za nim i użyłeś "e" (spadochronu tak można nazwać) lecz po chwili zmieniłeś znowu kierunek i zatrzymałeś się na kolejne 4 sekundy żeby twój kolega wbił do kampy. 4. To jest dodatek: Jak ci napisał adi camper spróbuj używać longjump to ty odpowiedziałeś co to jest ??? XD Na demu można sprawdzić jak ładnie i easy zabijał innych a akurat z ostatnim miał problem? 5. Widać jak razem na ts siedzą więc współpraca pewna według mnie na 101% JAK KTOŚ CHCE ZNAĆ CAŁĄ PRAWDĘ TO NALEGAM ŻEBY OBEJRZEĆ DEMKO TO CO JEST PODANE I ONO TRWA 3-4 MIN PO DOSTANIU NEMKA PRZEZ GRACZA. Edited September 13, 2017 by Krampus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot Ktury Kery <3 Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) Gdzie jest w regulaminie napisane ze musze uzywac "long jumpa" staralem sie go zabic ale jak widac better plejer win. a tak pozatym http://scr.hu/83d8/cvj2mhttp://scr.hu/83d8/se3m2 Chyba zapomniales o tym jak probowales chlopowi sprzedac "unikalna paczke do zm" "ja mam paczke unikalna , jak chcesz kupic" jak dla mnie to tak brzmi Edited September 13, 2017 by Kot Ktury Kery <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) 7 minut temu, Kot Ktury Kery napisał: Gdzie jest w regulaminie napisane ze musze uzywac "long jumpa" staralem sie go zabic ale jak widac better plejer win. a tak pozatym http://scr.hu/83d8/cvj2mhttp://scr.hu/83d8/se3m2 Chyba zapomniales o tym jak probowales chlopowi sprzedac "unikalna paczke do zm" Dziwne jest to trochę że latasz tak po mapie każdego zabijasz zostaje sam yobum o dziwo wszedł tam spokojnie do kampy (miałeś laga?) i przy końcu ślimaka najśmieszniejsze że zrobiłeś krok do tyłu Na pewno to nie jest współpraca według mnie laga miałeś xDD Dla takich jak ty (to jest sarkazm). Sprzedać?? XDD Myślałem że najbardziej uśmiałem się u mnie w skardze co napisałeś. Chłop tak napisał, ale później powiedział że żartuje oczywiście. Dodam iż tam jest napisane: "jak chcesz kupić :D" ta mina na koniec wszystko wyjaśnia. Edited September 13, 2017 by Krampus Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 13, 2017 Author Report Share Posted September 13, 2017 (edited) 12 minut temu, Kot Ktury Kery napisał: Gdzie jest w regulaminie napisane ze musze uzywac "long jumpa" staralem sie go zabic ale jak widac better plejer win. a tak pozatym http://scr.hu/83d8/cvj2mhttp://scr.hu/83d8/se3m2 Chyba zapomniales o tym jak probowales chlopowi sprzedac "unikalna paczke do zm" a ss tego co jest wyzej to juz ne zrobiles? hehe to ja ci powiem wchodzi typ na serwer i mowi ze te serwery sa juz nudne i nie ma naczym grac po kazde sa na gotowcach jak dobrze widac na koncu dodalem emotikonke czego bym napewno nie dodal do ofery transakcj a takie cos bym zabral na pw zreszta widac to co napisal grac "slabe te serwery teraz" a ta ofera byla oczywiscie dla beki XDXD a co do kasy na serwery to prawda bo wszytko wydaje na ten vipa osobiscie zakupilem juz 4 razy czyli wspomagam ten serwr i nie mam co robic swojego a nawet jak bym chcial to juz bym na niego zbieral a na vipy bym napewno nie wydal Edited September 13, 2017 by adieep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 No na serwerze nie ma obowiązku używania longjumpa jest dużo graczy którym nawet piszemy na y@@ ctrl + spacja i nie mają zamiaru nic z tym zrobić, ale no w tej sytuacji to tak średnio widać czy tu jest ta współpraca czy nie, więc teraz pytanie takie czy nowy gracz ma dostać bana za to ze nie używa longjumpa? Trochę bez sensu by to było, więc czy taki kot powinien dostać za to bana? Pewnie przychodzi wam na myśl że raczej tak, to teraz treść z regulaminu -" na serwerze nie ma podziałów, każdy gracz jest traktowany tak samo." Wiec jeżeli ban dla niego to już powinienem być dla wszystkich. A tak propo, jak już się robi taki konflikt pomiędzy wami, to na bank nie pierwsza i ostatnia skarga, A BTW tej paczki to pewnie nequ się wkurzy ze ktoś ku biznes ba serwie psuje xd Kot Ktury Kery <3 and futuba 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 13, 2017 Author Report Share Posted September 13, 2017 (edited) 4 minuty temu, Nicoletta napisał: A BTW tej paczki to pewnie nequ się wkurzy ze ktoś ku biznes ba serwie psuje xd nie boj sie nikto jej nie dostanie nie jest na sprzedaz mozliwe ze ja kiedys udostepnie do pobrania na amxx Edited September 13, 2017 by adieep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) 47 minut temu, Nicoletta napisał: No na serwerze nie ma obowiązku używania longjumpa jest dużo graczy którym nawet piszemy na y@@ ctrl + spacja i nie mają zamiaru nic z tym zrobić, ale no w tej sytuacji to tak średnio widać czy tu jest ta współpraca czy nie, więc teraz pytanie takie czy nowy gracz ma dostać bana za to ze nie używa longjumpa? Trochę bez sensu by to było, więc czy taki kot powinien dostać za to bana? Pewnie przychodzi wam na myśl że raczej tak, to teraz treść z regulaminu -" na serwerze nie ma podziałów, każdy gracz jest traktowany tak samo." Wiec jeżeli ban dla niego to już powinienem być dla wszystkich. A tak propo, jak już się robi taki konflikt pomiędzy wami, to na bank nie pierwsza i ostatnia skarga, A BTW tej paczki to pewnie nequ się wkurzy ze ktoś ku biznes ba serwie psuje xd Nico nie zauważyłaś czegoś. Może ja się mylę ale sprawdź to. O longjump nie musi używać to jest dodatek, ponieważ zobacz jak innych wcześniej zabijał. 1. Kot nie jest nowym graczem ma 20 lv i nie kupował exp a 20 lv to nie mały po resecie. 2. Przy końcu ślimaka jak yobum nie cofnął się nagle on zatrzymał się i dał lekki krok do tyłu 3. Tutaj następuje przełom!! Użył longjumpa ale specialnie nie trafił tylko dał mu wyjść ze ślimaka 4. Jak wyszedł pod koniec dał mu wejść do kolejnej kampy zatrzymując się na parę sek choć leciał na spadochronie do niego Na koniec jeszcze napisał bo pamiętam: "Co to jest long jump" Używał go dużo razy wcześniej żeby zabić innych. Jeżeli ktoś inny współpracuje od tego jest forum niech wstawi demko albo jakiś dowód i wtedy Opiekun NEQU rozpatrzy to na 100% Edited September 13, 2017 by Krampus adieep and Emeryt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Ale boss myśl logicznie czy każdy ma kręcić demka jak ktoś longjumpa nie używa trochę chore co ? Xd wiesz ile raków na tym ucierpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) 26 minut temu, Nicoletta napisał: Ale boss myśl logicznie czy każdy ma kręcić demka jak ktoś longjumpa nie używa trochę chore co ? Xd wiesz ile raków na tym ucierpi Na początek dodam kolejny raz! To nie jest nowy gracz ma 20 lv BYŁ KIEDYŚ ADMINEM więc jak ty chcesz takimi argumentami go bronić? xD Nicoletta moja najdroższa Zobacz sobie że long jump użył on XD Nastąpił ten przełom przy końcu ślimaka jak specialnię nie trafił i dał uciec yobumowi. Nie wydaje ci się to już dziwne? Jak nakręci się demko to może w końcu zrozumieją. A pamiętasz swoją skargę ? O expieniu nocnym przez BOSS$$$? Tutaj mamy taki sam przypadek tylko tu jest dzień i troszkę lepiej starają się ukrywać ale nie na tyle dobrze żeby nie zauważyć. DODAM NICOLA TO NIE ICH PIERWSZY RAZ. Zostaw już bo wiesz Nico że mam racje troszkę jednak P.S. Co mają powiedzieć Ci gracze którzy kiedyś dostali bany NAWET po 7 dni za współpracę a pamiętam takie skargi. Im ma się upiec? Edited September 13, 2017 by Krampus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Ale z czym ja mam dać spokój? Jedynie kogo bronie to dobro serwera w takim razie dopisać do regulaminu ze longjump obowiązkowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) 1. Przy końcu ślimaka wchodziłeś powoli i nic do tego nie mam, ale pod koniec zatrzymałeś się na 1-2 sek bo twój kolega stanął w miejscu i nie ruszył się. 2. Nie używałeś long jump i nie ma obowiązku ale pod koniec ten poszedł na prawo swoje a ty long jumpem w końcu którego użyłeś ominąłeś go wyprowadzając cios w ziemię czym dałeś mu uciec z kampy. 3. Jak wyszedłeś z kampy to poleciałeś za nim i użyłeś "e" (spadochronu tak można nazwać) lecz po chwili zmieniłeś znowu kierunek i zatrzymałeś się na kolejne 4 sekundy żeby twój kolega wbił do kampy. 4. To jest dodatek: Jak ci napisał adi camper spróbuj używać longjump to ty odpowiedziałeś co to jest ??? XD Na demu można sprawdzić jak ładnie i easy zabijał innych a akurat z ostatnim miał problem? 5. Widać jak razem na ts siedzą więc współpraca pewna według mnie na 101% Nicoletto moja droga. Przeczytaj czy ty tu widzisz skargę o longjumpa?? Czytaj ze zrozumieniem moja droga. Nie musi używać long jumpa i ma prawo ale zobacz te podpunkty które tu są a nie mówisz że dbasz o dobro serwera jak nie czytasz ze zrozumieniem. Edited September 13, 2017 by Krampus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napoj_chmielowy Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) nie ma mnie pare dni i juz takie rzeczy??? Niech no ja tylko wroce i zobacze takie cos narazie wracam do zdrowia,ale obiecuje ze ja zobacze sytuacje typu ewidentne dawanie sie leci ban zmiejsca...bo czytajac poprzednie skargi widze ze sobie kazdy pozwala akazdy juz wie jako jestem w stosunku do nowy ch graczy chce pomoc, a w stosunku do tych co juz wiedza co i jak i dawania sie bo misja, bo tamto to mnie nie obchodzi... kolega/niekolega banuje upominam raz drugi trzeci na sayu na mikrofonie, raz wystarczy to nie dziala ?? no to wtedy ban z powodem przeczytaj regulamin. Pozdrawiam. zastanowcie sie czy warto niechodzi mi o nieuzywanie longjumpa ale samo dawanie sie...rozumiem chowac sie przed nemkiem inni obija ty zabijesz na to mozna przymknac oko ale nie na ytuacje typu UPS nke trafilem ale szkoda po czym nemek daje sie kompletnie humanowi.. Edited September 13, 2017 by Napoj_chmielowy Poprawka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) 16 minut temu, Napoj_chmielowy napisał: nie ma mnie pare dni i juz takie rzeczy??? Niech no ja tylko wroce i zobacze takie cos narazie wracam do zdrowia,ale obiecuje ze ja zobacze sytuacje typu ewidentne dawanie sie leci ban zmiejsca...bo czytajac poprzednie skargi widze ze sobie kazdy pozwala akazdy juz wie jako jestem w stosunku do nowy ch graczy chce pomoc, a w stosunku do tych co juz wiedza co i jak i dawania sie bo misja, bo tamto to mnie nie obchodzi... kolega/niekolega banuje upominam raz drugi trzeci na sayu na mikrofonie, raz wystarczy to nie dziala ?? no to wtedy ban z powodem przeczytaj regulamin. Pozdrawiam. zastanowcie sie czy warto I tak właśnie powinno być. Widać w przeciwieństwie do Nicoletty ktoś przeczytał ze zrozumieniem. xd Ludzie dostają bany kiedyś po 7 dni za współpracę a tutaj nic? Powinno tak samo być jak u innych i jak są inne skargi to wkładać demko a nie patrzeć jak inni współpracują. Jak upiecze się im teraz to już będą robili to cały czas! P.S. Proszę o czytanie ZE ZROZUMIENIEM A NIE TAK JAK NIEKTÓRZY I OBEJZENIE DEMKA PRZEZ 3 MIN OKOŁO A NIE TAK JAK NIEKTÓRZY 1 MIN I WSZYSTKO WIEDZĄ. xd Przepraszam za ten spam co tutaj się dzieję ale nie mogę w niektórych słuchać co tu piszą to moja ostatnia wypowiedź Edited September 13, 2017 by Krampus GustaWSpartA , adieep and Emeryt 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot Ktury Kery <3 Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 dziwne jest to ze admin widzial "niby wspolprace" a nie reagowal XDD co z Ciebie za admin ze widzisz jak ktos "niby" popelnia zbrodnie a nie banujesz, tym co piszesz bardziej siebie gnoisz niz mnie? Nicoletta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 13, 2017 Author Report Share Posted September 13, 2017 (edited) 57 minut temu, Kot Ktury Kery napisał: dziwne jest to ze admin widzial "niby wspolprace" a nie reagowal XDD co z Ciebie za admin ze widzisz jak ktos "niby" popelnia zbrodnie a nie banujesz, tym co piszesz bardziej siebie gnoisz niz mnie? O takim czymś decyduje opiekun serwera niech zobaczy i się wypowie Złóż podanie i zobacz jaką ciężką pracą jest ogarnianie całego serwera gdzie na u@ jest najeszczesciej spam a admin 1 ADMIN TO NIE ROBOCOP a wy robicie wszytko żeby nam utrudnić pracę na serwerze zschowujecie jak pajace nie jesteście nowymi graczami tylko stałymi bywalacami nauczcie się szacunku do osoby która stara się pomóc a nie wy robicie wszytko żeby ten serwer padł. Robiąc takie coś nie dajecie dobrego przykładu a jedynie pograzacie siebie i psujecie atmosferę na serwerze. Zachowanie typu "powiedziałem kurwa daj mi bana" jest porostu załosne jesteście śmieszni po chłopy 17+ zachowują się jak gimbusy z 1 klasy i nie tyczy się to tylko @Kot Ktury Kery <3 ale wielu graczy na serwerze. Składajcie swoje podania i się wykarzcie jakimi jesteście ROBOCOPAMI a nie gnoicie innych za wykonywanie swojego zadania. dziękuję Skończyłem NEQU ruszaj do akcji Wyobraź sobie że ja za********m po 8 h a mimo to znajdę zawsze chwilę żeby wejść na serwer, a od waszego zachowanie idzie czasem przyslowiej kurw^cy dostać. Nie wiem co chcecie osiągnąć ale radzę się zmienić bo tak to znajdziecie sobie znajomych tylko w swoim środowisku czyli chamstwa i innego załosnego zachowania. @Futuba do zamknięcia nich wypowie się opiekun szkoda czasu na odpisywanie Edited September 13, 2017 by adieep Krampus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 10 godzin temu, Kot Ktury Kery napisał: Gdzie jest w regulaminie napisane ze musze uzywac "long jumpa" staralem sie go zabic ale jak widac better plejer win. a tak pozatym http://scr.hu/83d8/cvj2mhttp://scr.hu/83d8/se3m2 Chyba zapomniales o tym jak probowales chlopowi sprzedac "unikalna paczke do zm" "ja mam paczke unikalna , jak chcesz kupic" jak dla mnie to tak brzmi Niezła kontra, może nawet napisać że chce sprzedać unikalny dywan za 200 tysięcy złotych; a Tobie nic do tego w tym przypadku, bo nie naruszył tym regulaminu. 8 godzin temu, adieep napisał: nie boj sie nikto jej nie dostanie nie jest na sprzedaz mozliwe ze ja kiedys udostepnie do pobrania na amxx Po co ten post? Kolejne nabijanie. 7 godzin temu, Nicoletta napisał: Ale boss myśl logicznie czy każdy ma kręcić demka jak ktoś longjumpa nie używa trochę chore co ? Xd wiesz ile raków na tym ucierpi Gratuluje w popisaniu się kulturą. 6 godzin temu, Napoj_chmielowy napisał: nie ma mnie pare dni i juz takie rzeczy??? Niech no ja tylko wroce i zobacze takie cos narazie wracam do zdrowia,ale obiecuje ze ja zobacze sytuacje typu ewidentne dawanie sie leci ban zmiejsca...bo czytajac poprzednie skargi widze ze sobie kazdy pozwala akazdy juz wie jako jestem w stosunku do nowy ch graczy chce pomoc, a w stosunku do tych co juz wiedza co i jak i dawania sie bo misja, bo tamto to mnie nie obchodzi... kolega/niekolega banuje upominam raz drugi trzeci na sayu na mikrofonie, raz wystarczy to nie dziala ?? no to wtedy ban z powodem przeczytaj regulamin. Pozdrawiam. zastanowcie sie czy warto niechodzi mi o nieuzywanie longjumpa ale samo dawanie sie...rozumiem chowac sie przed nemkiem inni obija ty zabijesz na to mozna przymknac oko ale nie na ytuacje typu UPS nke trafilem ale szkoda po czym nemek daje sie kompletnie humanowi.. Trudno mi to było przeczytać, jednak dałem radę, choć nie było łatwo. To co napisałeś to normalna reakcja admina, do której każdy kto ma flagi do banowania powinien zareagować od razu po zgłoszeniu. 7 godzin temu, Nicoletta napisał: Ale z czym ja mam dać spokój? Jedynie kogo bronie to dobro serwera w takim razie dopisać do regulaminu ze longjump obowiązkowy Tak jak @Krampus napisał wyżej. Czas przeczytać tekst więcej niż 1 raz, aby zrozumieć dokładnie jego treść i się wypowiadać na ten temat. 6 godzin temu, Kot Ktury Kery napisał: dziwne jest to ze admin widzial "niby wspolprace" a nie reagowal XDD co z Ciebie za admin ze widzisz jak ktos "niby" popelnia zbrodnie a nie banujesz, tym co piszesz bardziej siebie gnoisz niz mnie? 5 godzin temu, adieep napisał: O takim czymś decyduje opiekun serwera niech zobaczy i się wypowie Złóż podanie i zobacz jaką ciężką pracą jest ogarnianie całego serwera gdzie na u@ jest najeszczesciej spam a admin 1 ADMIN TO NIE ROBOCOP a wy robicie wszytko żeby nam utrudnić pracę na serwerze zschowujecie jak pajace nie jesteście nowymi graczami tylko stałymi bywalacami nauczcie się szacunku do osoby która stara się pomóc a nie wy robicie wszytko żeby ten serwer padł. Robiąc takie coś nie dajecie dobrego przykładu a jedynie pograzacie siebie i psujecie atmosferę na serwerze. Zachowanie typu "powiedziałem kurwa daj mi bana" jest porostu załosne jesteście śmieszni po chłopy 17+ zachowują się jak gimbusy z 1 klasy i nie tyczy się to tylko @Kot Ktury Kery <3 ale wielu graczy na serwerze. Składajcie swoje podania i się wykarzcie jakimi jesteście ROBOCOPAMI a nie gnoicie innych za wykonywanie swojego zadania. dziękuję Skończyłem NEQU ruszaj do akcji Wyobraź sobie że ja za********m po 8 h a mimo to znajdę zawsze chwilę żeby wejść na serwer, a od waszego zachowanie idzie czasem przyslowiej kurw^cy dostać. Nie wiem co chcecie osiągnąć ale radzę się zmienić bo tak to znajdziecie sobie znajomych tylko w swoim środowisku czyli chamstwa i innego załosnego zachowania. @Futuba do zamknięcia nich wypowie się opiekun szkoda czasu na odpisywanie O takim czymś opiekun już zadecydował, a WY jako admini macie za to karać. Dajecie bana, jeżeli gracz myśli że byliście w błędzie to odwołuje się na forum od bana i stara się udowodnić że nie było żadnej współpracy, natomiast Ty jako admin chillujesz bo masz dowód na to że było tak, a nie inaczej. Podania raczej nie złoży, a jak już nawet to zostanie odrzucone z powodu łamania regulaminu. @adieep jak jest spam to podejmujesz odpowiednie kroki, tak, masz do tego prawo, bo to jest utrudnianie pracy adminowi i nie powinieneś się patyczkować z takimi osobami, tylko jasno dać im do zrozumienia że robią niepotrzebny syf na serwerze. Skargę jasno mogę zamknąć, bo widzę tutaj tylko 3 posty wnoszące coś do dyskusji. Opiekun wejdzie to wyciągnie konsekwencje. Titania , Krampus , Emeryt and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Skarga słuszna, kotek nie jest nowym graczem a tym bardziej niedoświadczonym. Gdyby chciał, 10 razy by go zabił ale celowo się dawał. Dostanie bana gdy pojawi się na serwerze. Emeryt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts