Jump to content

Skarga Boss

Ichigo
 Share

Recommended Posts

Twój nick:Ichigo

Nick gracza/admina:MrTheBoSS-,-

Czas zdarzenia:19:00

Ip i steam id gracza/administratora: amx_ip zablokowane/admin bez steam

Opis sytuacji:zm blokuje kampe stojac afk zglosilem to na u@ oczywiscie ja dostalem slay chociaz ze bylem blokowany przez inne zm.

admin ma byc bez konfliktowy a niestety on nie potrafi.

Dowód (demko/ss):http://f1.hltv.org.pl/srv44448/HLTV-1709131845-zm_compilation.dem.zip (21:00) poczatek akcji.

Dokładnie tak jak jest opisane przez ichigo.

Ichigo był w kampie i pisał na U@ że przed nim blokuje typek i dostał slay widziałem to na własne oczy bo kampiłem tam ostatni i poleciało tam aż z 3 slay'e z tymi ichigo.

Jak chodzi o kotka to też boss nie postarałeś się za bardzo.

Kotek nic takiego do cb nie powiedział a ty bana mu dajesz za obrazę powiedział tylko "Ch*j mnie to?" To jest niby obraza proszę cię !.

Boss mówiłem ci na serwerze nie banuj go to teraz masz !.

Swojego kolegę na spec dałeś to nie źle.

Na początek dodam że NAJLEPSZE jest to iż w ciągu 1 minuty po zgłoszeniu wypowiedział się gracz: kot ktury kerry<3 a 10 min kolejny XD Braterska przyjaźń.

Po pierwsze kot ktury kery czy jak ci tam. Nie przerzuciłem ciebie na specta bo kolegę chciałeś mojego zarazić ponieważ ja nie byłem przy tym nawet z nikim na ts nie siedzę. Dostałem info że ktoś ma czity i musiałem pójść na specta zobaczyć i ogarnąć. Akurat złożyło się tak że ja byłem na przycisku nr 5 a ty na przycisku nr 4. Nacisnąłem oba niestety i cb też przerzuciło za co przeprosiłem Ciebie bardzo. Ale myślałem że nic nie obrazisz się bo byłeś zombie i akurat jak później patrzyłem nie atakowałeś nikogo.

Co do Ciebie Ichigo Zombie blokowało i akurat napisał mi na U@ jeden że ichigo blokuje. Poszedłem to sprawdzić bo byłem i bug gry był taki że wyświetliło mi twój nick a z tego że siedzicie razem na ts to dałem ci Slaya. Podjąłem taką decyzje bo wyrzuciło mi twój nick a na ts masz SS że siedzicie razem:

SS: http://www81.zippyshare.com/v/425NhNrf/file.html

Powiedziałem Ci na koniec że było tyle zombie w tej kampie do tego ping mi skakał tak.

BYSIOR mordko ty moja :) Nie mów o obrażaniu bo tyle razy dostałeś bana za bluzgi albo za wyzywanie. Masz tu jeden przykład: 

Nie będzie nikt do mnie gadał "ch*j cię to lata" Jak chce to niech tak mówi do was na ts-ie a nie w grze na mikro żeby wszyscy słyszeli. I co jak jemu nie dam to inni też tak mają mówić???

A dodam że wcześniej miał zwracaną uwagę na innych mapach i dodam do tego że to nie był pierwszy jego raz.

Bo współpracujecie nie pierwszy raz i dodam do tego że gracze przez was z serwera wychodzą.

Jestem bezkonfliktowy, ALE DO GRACZY NORMALNYCH, NIE WSPÓŁPRACUJĄCYCH I WYCHOWANYCH A NIE 2 SŁOWO TO TYPU cyt: "KURWA" ,  "ch*j" ALBO "PIERDOLE"

P.S. Nie piszcie skarg na mnie tylko bo mnie nie lubicie lecz lepiej popatrzcie na swoją współprace YoBUMA z Kot ktury kerry lepiej i siedzicie jakoś na tym samym ts-ie

16 minut temu, Basiu napisał:

Boss mówiłem ci na serwerze nie banuj go to teraz masz !.

jest to grozba czy prosba? powiedz mi jak masz jeszcze czelnosc grozic adminowi ???

no widzisz tak sie sklada ze bylem w tej kampie jak ichigo dostal slay i faktycznie nie on blokowal ja ja jak chcialem sprawdizc nick to tez wyswielil mi sie jego nick wiec dostal by slay albo odemnie albo od bossa

Dobra chlopie to Ty przychodzisz do nas i sie pytasz nas "wyrzucic bo jest nemkiem" nie mam dowodow wiec nie pisalem tego ale jak chcesz sie czepiac szczegolow to moze o tym porozmawiamy? jakies dowody a nie puste slowa w ktore moge wytrzec nos.

p.s napisalem "chu* mnie to" bo zaczales cos gadac o mojej osobie, rozumiem ze na serwerze obowiazuje kultura ale jak Twoj kumpel napisze,powie "kurw* znowu mi skacze je***y kot" to juz jest ok?XD szkoda ze juz wczesniej nie robilem ss'ow

Edited by Kot Ktury Kery <3

4 minuty temu, Kot Ktury Kery <3 napisał:

Dobra chlopie to Ty przychodzisz do nas i sie pytasz nas "wyrzucic bo jest nemkiem" nie mam dowodow wiec nie pisalem tego ale jak chcesz sie czepiac szczegolow to moze o tym porozmawiamy? jakies dowody a nie puste slowa w ktore moge wytrzec nos.

chcialbym to uslyszec od graczy neutranlych hahahahahahahahahaahaha zimek najpier cos przemysl potem sie wypowiedz

@Kot Ktury Kery <3 ba demku widac co kto pisze teraz mi to wskarz ja pisalem ze masz pograne i zebys nie skakal jak by ktos tak napisal to by wylecal i to juz odemnie 

Edited by adieep

6 minut temu, Kot Ktury Kery <3 napisał:

Dowody są. Skarga jest mordo demko jest SS jest jak na TS-ie jesteście.

A z tym NEMKIEM To mnie roześmiałeś do ŁEZ!! XDDD

Proszę Ciebie nie rozśmieszaj już mnie tak. Te kłamstwa możesz sobie schować nie przyjmując źle oczywiście tego. 

6 minut temu, Kot Ktury Kery <3 napisał:

p.s napisalem "chu* mnie to" bo zaczales cos gadac o mojej osobie, rozumiem ze na serwerze obowiazuje kultura ale jak Twoj kumpel napisze,powie "kurw* znowu mi skacze je***y kot" to juz jest ok?XD szkoda ze juz wczesniej nie robilem ss'ow

Powiem ci teraz tak: Jeżeli mi dasz jakieś demko lub SS gdzie ktoś nie dostał bana za takie typu odzywki to inaczej pogadamy i po raz kolejny dodaje że mieliście z parę dobrych ostrzeżeń i takie lvl jak wy typu 20-40 myślę że ogólnie nie powinien dostawać ostrzeżeń bo gra już trochę. Na razie to ze śmiechu spadłem z fotela. 

Edited by Krampus

No wiec siedzimy na tsie mielismy troche dowodow na Twoje pajacowanie, wiec wrzucilismy co mamy i tyle bo nie posiadamy wspolnych dyskow :l

/p.s "klamiecie" a dowody sa troche nie rozumiem Twojego toku myslenia ale niech bedzie, czekam na NEQA bo to bez sensu.

/EDIT #1

Marek ale ja nie dawalem lepszym gracza slaye czy przenoszenie na specta zeby mnie ktos nie zarazil , szanujmy sie, rozumiem ze czegos nie widzi ale nie naspecialnie kogos banuje bo mu skakal w kampie czy slayuje bo jest wkurzony ze dal mi Ichigo hajs.

/ EDIT #2 

Tylko ze ja nie jestem adminem i to nas rozni, wiec nie rozumiem tych porownan.

Edited by Kot Ktury Kery <3

2 minuty temu, Kot Ktury Kery <3 napisał:

No wiec siedzimy na tsie mielismy troche dowodow na Twoje pajacowanie, wiec wrzucilismy co mamy i tyle bo nie posiadamy wspolnych dyskow :l

Nwm czy dobrze przeczytałem. "MIELIŚCIE"? xD 

Weźcie nie spamcie tylko już skończcie z tym kłamaniem bo nie ma sensu ;)

5 minut temu, Kot Ktury Kery <3 napisał:

heh widze ze juz nie masz pomyslow na to jak klamac :DDDD

kazdy uzytkownik pc wie ze jest np zippshare?? no chyba ze jeszcze nie ukonczyles podstawowki i tego nie wiesz XD

a np cloud? dropbox? hmmmmm nieznane pojecia wiem trudny informatczny slownik

Edited by adieep

dobra nie robcie sobie jaj o jakiegos przypadkowego slay. siedzicie razem na ts i co zgadaliscie sie zeby skarge napisac. admin wszystkiego moze niewidziec co piszecie to tylko czlowiek nie maszyna jakas.  a Ty kot miales chyba admina na zombi modzie to sam wiesz ze takie slowa nie na miejscu troszke.

6 minut temu, Marek Koniarek napisał:

dobra nie robcie sobie jaj o jakiegos przypadkowego slay. siedzicie razem na ts i co zgadaliscie sie zeby skarge napisac. admin wszystkiego moze niewidziec co piszecie to tylko czlowiek nie maszyna jakas.  a Ty kot miales chyba admina na zombi modzie to sam wiesz ze takie slowa nie na miejscu troszke.

Tego to nie widziałem że był adminem Kot ktury kerry. Do swoich graczy na serwerze też jak ktoś powie coś o tobie że nie powinno się tak mówić to napiszesz mu: "ch*j cie to obchodzi" czy coś w tym stylu? Albo powiesz tak do niego? A później zaczniesz pisać że to kłamstwa i za co dostałeś bana? XD

Jeżeli mogę cię prosić nie pisz już nic ani nie edytuj bo serio nie chce tracić czasu na odpisywanie na jakieś kłamstwa (mówię do kota).

Edited by Krampus

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.