C3BI Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Wiek 16 Nick C3BI Cebula Mutacja tak SoruceBans 7-10 Dlaczego ja bo lubie serwery only awp ilubie jak server jest czysty Mikro tak Kontakt steam nie mam gg Steam id:STEAM_0:0:150979517 Wymagania 100% i regulamin Podanie jest na only awp cs go Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Nie wiem w końcu czy ty chcesz składać podanie na admina only awp cs 1.6 czy cs:go ... Patrząc po GT, w którym Cię nie ma stwierdzam, że pomyliłeś działy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts