LoL2014 Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Typ pracy: spray do cs 1.6 Rozmiar: jak największy Tematyka: Chcę po prostu powiększoną wersję podstawowego spraya w cs'ie o nazwie smiley Kolorystyka: Niebieski Napis: - Inne: Chciałbym, żeby był większy, ale żeby nie był jakiś pikselowaty i też byłbym wdzięczny za wytłumaczenie gdzie mam wstawić plik z tym sprayem bo pierwszy raz próbuję używać customowego spraya. Widziałem, że @FrozenExecutorSię coś na tym zna, więc mam nadzieje, że pomożesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Tak wygląda: Żeby pobrać kliknij w to --> tempdecal.wad Instrukcja: 1. Otwórz folder z cs. 2. Znajdź folder cstrike. 3. Wklej do tego folderu tempdecal.wad(nazwalem go juz). 4. Potwierdź zamiane pliku. 5. Kliknij PPM na tempdecal.wad Właściwości Zaznacz tylko do odczytu i potwierdź. Powinno działać, jeżeli nie, to odezwij się tutaj LoL2014 and .::FocuS::. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 13, 2017 Author Report Share Posted September 13, 2017 Działa. Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Grafika została wykonana!Temat został zamknięty i przeniesiony do archiwum zleceń. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts