.::FocuS::. Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Nick: .::FocuS::. Imię: Mateusz Wiek: 18lat Znajomość AMX (1-10): 8 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/.%3A%3AFocuS%3A%3A./91.224.117.247:27015/ + 13347minut = 222,45h na starym Nicku. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Jestem miłym,kulturalnym graczem. Posiadam dłuższy staż na sieci, oraz byłem tutaj wielokrotnie Adminem, Gracze za pewno kojarzą mnie na serwerze a niektórzy znają od dawna. Poświęcam sporo czasu dziennie na grę. Zawsze przyda wam się dodatkowe ręce do pomocy w pilnowaniu serwera. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:2696920 Staż w Counter-Strike 1.6: Około 5lat z przerwami. Czy posiadałeś już admina?: Tak wielokrotnie W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Zaprosił mnie Kolega. Nie wiem and Puchaty 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Tak +byłeś adminem +często Cię widuję +pomagasz Nowym graczom .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Nie mam żadnych problemów z tobą na serwerze. - Aktywny - Regularnie zgłasza ludzi na u@ - Steam - Doświadczenie - amx Wszystkie wymagania zostały spełnione więc nie ma żadnych przeciwwskazań Jestem na tak. .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropeczki Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Jestem oczywiście na TAK -amx -kulturalny -był adminem -doświadczenie -GT + .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Z tego co @Krystek pisał w poprzednim podaniu wywnioskowałem, że miałeś tu bana i dostałeś ub, ale pisał też, że to nie oznacza iż ponownie będziesz adminował. .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts