Guest Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Kto waszym zdaniem wygra tego roczną Ligę Mistrzów? Chciałbym aby Real Madryt, ale wątpię to stawiam na Juve (liczę po cichu na Man Utd) a Wy jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Będzie finałowy mecz Manchester United- Real Madryt ale niestety Real wygra 2:1. (PRZEPOWIADAM PRZYSZŁOŚĆ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Izi dla barcy z paulinho i dembele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janushh Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Wiadomo, że Barca Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Po wrześniu stwierdzam, że LM i to z palcem w nosie wygra PSG. Jeżeli żaden z trójki Cavani, Neymar, Mbappe nie zostanie kontuzjowany na dłużej to wszystkie inne kluby mają już po zawodach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 6 godzin temu, don Kuba napisał: Po wrześniu stwierdzam, że LM i to z palcem w nosie wygra PSG. Jeżeli żaden z trójki Cavani, Neymar, Mbappe nie zostanie kontuzjowany na dłużej to wszystkie inne kluby mają już po zawodach nie pisz takich głupot xd pake mają ale jak wyglądał ich mecz z Bayernem? Podziurawiony Bayern licznymi kontuzjami, niektórzy co niedawno wrócili, brak formy co już mówiono wcześniej, cały mecz wrzutki na Lewego PSG wychodzi (o ile się nie myle) full składem a Bayern ich klepie i prowadzi gre. Zabójcze były kontry/skuteczność, dobrze opcykana taktyka przez Emerego, można tak pisać i pisać. Dla mnie na dzień dzisiejszy są trzej faworyci: Barca/Real/Chelsea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolbo Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 jak dla mnie po tym co widziałem w ostatnich 2ch kolejkach to faworytami są Real który może w fantastyczny sposób zapisać się w historii futbolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Po cichu liczę na Barcę, choć ich szansę oceniam na bardzo małe. Myślę, że tegoroczną Lm wygra Real bądź PSG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts