Krzychu Baza Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 (edited) Witam odwołuję się od swojego bana który został mi wreczony za textury " bo niby tam są" , chciałbym prosić aby przypomnieć administratorom gdzie są textury i jak to precyzować a nie banuja za nic, PRZECIEŻ TEXTURY NIE SĄ TAM GDZIE MOZNA WSKOCZYC PAROMA SKOKAMI -.- mieczyk kumplu Mieczyk jak byś mogł wypowiedz się w tym poście na jakiej mapie graliśmy ,i gdzie naruszyłem textury mapy 2017-09-12 Krzychu Baza mieczyk:) Tekstury / Teksturies 30 Minut(y) 0 0 0 Edited September 12, 2017 by Krzychu Baza .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Jestem pewien, że bana dostałeś za siedzenie na płocie na eldo. @Krystek każe za chodzenie po płocie banować jako za txt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mieczu123 Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 mowilem ci raz ze tam sa txt a ty dalej swoje w wchodziles na ten plot wokol mapy caly czas to ile razy mam ci mowic Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Niestety @Krzychu Baza jeśli byłeś na płocie to txt... Przykro mi i czekaj aż ban minie Krzychu Baza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Płot eldorado to txt jako boczna granica mapy (to samo co sufit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts