Jump to content

Skiny Go mod ?!

Shock
 Share

Recommended Posts

Witam mam pewien dylemat zostały dodane nowe skiny Premium Wszystko cacy tylko to serwer cs go mod dd2 a nie Zombiemod czy Jailbreak

Skiny nie są w żaden sposób nawet podobne do go mod Wiem ze skiny wymagały duzo pracy ale czy dalo by się jakoś je podmienić na takie podobne do cs go ?

Po za tym są one strasznie brzydkie...

@Roni

Godzinę temu, Shock ツ napisał:

Witam mam pewien dylemat zostały dodane nowe skiny Premium Wszystko cacy tylko to serwer cs go mod dd2 a nie Zombiemod czy Jailbreak

Skiny nie są w żaden sposób nawet podobne do go mod Wiem ze skiny wymagały duzo pracy ale czy dalo by się jakoś je podmienić na takie podobne do cs go ?

Po za tym są one strasznie brzydkie...

@Roni

Staramy się być totalnym ewenementem w tworzeniu serwerów i niektóre obecne skiny 10x przebijają te skiny z cs:go. Poza tym ze skinów cs:go podaczas wszystkich rotacji były już chyba wszystkie możliwe, a nie chcemy aby znów była sytuacja, że pół serwera będzie się skarżyć, że skiny są nudne. 

W sprawie skinów. Są gusta i guściki. U nas te skiny są wyjątkowe i będziemy robić wszystko, żeby były fajne i dobrze się nimi grało.

Poprzednie zajmowały 1/4 ekranu i nie przypominały często cs:go, a obciążały mocno grafikę. Do tego zajmowane miejsce na serwerze sprawia, że ludzie po prostu uciekali..

Mamy nadzieję, że pod tym kątem nowe będą wygodniejsze też w samym użytkowaniu. Nie ma nudy, jest impreza :D

Pilnuj się lepiej, żebyś na lodzie z klanem nie został, a nie skinami się martwisz xD

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.