Shock Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Witam mam pewien dylemat zostały dodane nowe skiny Premium Wszystko cacy tylko to serwer cs go mod dd2 a nie Zombiemod czy Jailbreak Skiny nie są w żaden sposób nawet podobne do go mod Wiem ze skiny wymagały duzo pracy ale czy dalo by się jakoś je podmienić na takie podobne do cs go ? Po za tym są one strasznie brzydkie... @Roni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Godzinę temu, Shock ツ napisał: Witam mam pewien dylemat zostały dodane nowe skiny Premium Wszystko cacy tylko to serwer cs go mod dd2 a nie Zombiemod czy Jailbreak Skiny nie są w żaden sposób nawet podobne do go mod Wiem ze skiny wymagały duzo pracy ale czy dalo by się jakoś je podmienić na takie podobne do cs go ? Po za tym są one strasznie brzydkie... @Roni Staramy się być totalnym ewenementem w tworzeniu serwerów i niektóre obecne skiny 10x przebijają te skiny z cs:go. Poza tym ze skinów cs:go podaczas wszystkich rotacji były już chyba wszystkie możliwe, a nie chcemy aby znów była sytuacja, że pół serwera będzie się skarżyć, że skiny są nudne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 W sprawie skinów. Są gusta i guściki. U nas te skiny są wyjątkowe i będziemy robić wszystko, żeby były fajne i dobrze się nimi grało. Poprzednie zajmowały 1/4 ekranu i nie przypominały często cs:go, a obciążały mocno grafikę. Do tego zajmowane miejsce na serwerze sprawia, że ludzie po prostu uciekali.. Mamy nadzieję, że pod tym kątem nowe będą wygodniejsze też w samym użytkowaniu. Nie ma nudy, jest impreza Pilnuj się lepiej, żebyś na lodzie z klanem nie został, a nie skinami się martwisz xD P00L , Mroziu and Shock 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts