Jump to content

Recommended Posts

Nick: animevestra
Imię: Jakub
Znajomość AMX (1-10): 4.75
Sprawny i działający mikrofon: sprawny i działający mikrofon
Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/animevestra/
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: po pierwsze dlatego, że ten serwer jak i ta gra jest moim jedynym zajęciem przed komputerem, gdy już wszystko zrobiłem.
w każdą minutę rozgrywki wkładam jakieś zaangażowanie, integruję się z graczami poprzez proste "siemanko" czy krótkie dialogi(by nie przeszkadzac graczom).
po drugie jestem bardzo towarzyski i lubię(kocham?) poznawać nowych ludzi, więc jakotaco staram się rozmawiać z graczami i lubię sie z nimi również pośmiać z jakiś moich żenujących akcji  
po trzecie Wasz serwer jest serwerem jak najbardziej stabilnym i DOPRACOWANYM, czego ciężko oczekiwać od konkurencji. zawsze chciałem wejść za kulisy takiego giganta.
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie
Staż w Counter-Strike 1.6: odkąd pamiętam nwm tak od 2011 roku +/-
Czy posiadałeś już admina?: miałem własny serwer, ale bardzo szybko upadł(taki z amx i pluginami, też COD MOD, ale wiedza o tym mi odeszła w zapomnienie) 
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: opcja Find Servers w grze
aloha!

Jakoś nie widzi mi się on jako admin ale to tylko moje zdanie .

Przede wszystkim za często używa mikrofonu według mnie i czasem może to denerwować ale jakby się poprawił to byłbym za okresem próbnym, a amx`a zawsze może mu ktoś pomóc się go nauczyć. Podanie też całkiem dobrze napisane.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.