animevestra Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Nick: animevestra Imię: Jakub Wiek: 16 Znajomość AMX (1-10): 4.75 Sprawny i działający mikrofon: sprawny i działający mikrofon Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/animevestra/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: po pierwsze dlatego, że ten serwer jak i ta gra jest moim jedynym zajęciem przed komputerem, gdy już wszystko zrobiłem. w każdą minutę rozgrywki wkładam jakieś zaangażowanie, integruję się z graczami poprzez proste "siemanko" czy krótkie dialogi(by nie przeszkadzac graczom). po drugie jestem bardzo towarzyski i lubię(kocham?) poznawać nowych ludzi, więc jakotaco staram się rozmawiać z graczami i lubię sie z nimi również pośmiać z jakiś moich żenujących akcji po trzecie Wasz serwer jest serwerem jak najbardziej stabilnym i DOPRACOWANYM, czego ciężko oczekiwać od konkurencji. zawsze chciałem wejść za kulisy takiego giganta. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie Staż w Counter-Strike 1.6: odkąd pamiętam nwm tak od 2011 roku +/- Czy posiadałeś już admina?: miałem własny serwer, ale bardzo szybko upadł(taki z amx i pluginami, też COD MOD, ale wiedza o tym mi odeszła w zapomnienie) W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: opcja Find Servers w grze aloha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Ja bym była za okresem próbnym +kulturalny +gt +wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Na Tak Aktywny, forum też spędza dużo czasu, dobrze napisane podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Jakoś nie widzi mi się on jako admin ale to tylko moje zdanie . Przede wszystkim za często używa mikrofonu według mnie i czasem może to denerwować ale jakby się poprawił to byłbym za okresem próbnym, a amx`a zawsze może mu ktoś pomóc się go nauczyć. Podanie też całkiem dobrze napisane. animevestra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnyX Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Moim zdaniem nadaje się na admina. Bywa często na serwerze nawet do późnych godzin, jest pomocny i spełnia wymagania także jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Face Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Jedyny śmieszny i kulturalny gracz na serwerze -Aktywność -Forum -GT Wiadomka, że TAK animevestra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 jestem na tak aktywny gt wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auronex Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Jestem na tak +aktywność na forum jak i na serwerze +kultura , zawsze można nacieszyć mordeczkę z tym graczem +pomocny +GT +Wiek animevestra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropeczki Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Ja bym był za okresem próbnym+kulturalny+gt+wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Przyjety. Zglos sie do mnie po admina. animevestra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts