Riiiiven Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 (edited) Piszę w imieniu graczy, którzy nigdy w życiu nie zdobyli euro za mvp na serwerze. Może nie wiedzą, że można coś zaproponować, może się boją. A więc tak. Niektórzy nie mają takiego skilla, żeby dostać euro za mvp. Może by tak dodać na serwer dodatkowe losowanie euro dla losowego gracza pod koniec mapy. Jego ilość ustalcie , jeżeli się zgodzicie, bo na serwerze zapytałem jednego admina, to powiedział, że raczej nie dodacie, bo był reset. Ale reset był dziś więc może da się coś takiego dodać. Sądzę, że dzięki takiemu małemu szczegółowi będzie lepsza aktywność na serwerze, bo gracze będą wiedzieć, że można dostać euro losowo. Jak pisałem niektórzy naprawdę nigdy nie zdobyli euro za mvp. Chodzą tacy smutni po tym serwerze i liczą na klucz, który można dostać za zabicie, ale to pewnie 1% na zdobycie. Nie piszę tego dlatego, że ja nie zdobywam euro na serwerze. Ci, którzy grają na serwerze wiedzą, że coś tam gram. Co sądzicie o tej propozycji? Proszę o wypowiedzi. Mam nadzieję pozytywne. Btw. Aktywność na serwerze jest i tak bardzo zadowalająca, ale co jeżeli może być lepsza! To jest propozycja odnośnie serwera DD2, 4maps i FFA CSGOMOD Edited September 11, 2017 by Riiiiven błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Nw czy jest sens coś takiego wprowadzać mvp nie dostaje sie za skilla ale np za plant/rozbrojenie paki wiele czynnikow nalicza sie do tego Jestem an NIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Mieliśmy w planach zamiast mvp wgrać coś na zasadzie 3 najlepszych graczy mapy, którzy uzyskiwaliby po 3, 2, 1 euro, ale to jest jeszcze nieprzedyskutowane. Gnomek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts