Shock Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 (edited) Witam,mam pewne pytanie w tym tygodniu zakupiłem skiny premium przez sms było to 4 skiny premium i 2 zwykłe wczoraj pisałem do @LemoN od dodał mi najzwyklejsze skiny ponie wasz skiny premium byly nie dopracowane czy cos w tym stylu jest jakaś szansa na zwrot ich ? Zakupiłem je 3 dni temu ... a 50zł ponad piechotą nie chodzi :-: Proszę Edited September 11, 2017 by Shock ツ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Tak, taka możliwość będzie. Wszelkie zakupy skinów dokonane od dnia 1 września do resetu zostaną wynagrodzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts