Kasanowa Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Jak w tytule nie wiem czy administracja zauważyła ale gracze na servie tak ta klasa ma w opisie +10dmg obrarzeń z mp5 1/2z he i widzi niewidzialnych ale chodzi mi tu o te dmg przy lvl 145 grając ta klasa na gracza który ma nawet 35lvl mp5 bije nie raz po 4 ,15 13 dmg to trochę dziwne bo klasa zwykła na przykład Amadeusz dając w inte bije na start po 30, i wzwyż jak się daje inteligencje ... czy można coś z tym zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 U amadeusza dmg zależy od inty gdyż z tego co pamiętam +int większy dmg. A mistrz ma trutke granata 1/2 i w cale jego dmg nie jest słaby. na większym lvlu klasa kozak tylko biegasz i strzelasz bo mp5 wgl prawie rozrzutu nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasanowa Posted September 11, 2017 Author Report Share Posted September 11, 2017 Ja wiem że on ma 2 trutki które śmiesznie bija po 1 dmg ale teraz przegrałem 3 rundy na amadeuszu i przy inteligencji + 60 juz bije po 60/70 lvl 45 a mistrz jak ci pisałem lvl 144 jak mam i zadawane obrażenia 14/20 nie raz i 70 a w amaduszu masz cał czas 40/50/60 to ta klasa przy 144 lvl moze byc dobra nie mistrz ... Przy amaduszu by bił po 70 przy nawet takim lvl to trzeba miec perk co daje +dmg nap mp5 master ale to też jak ma sie ten perk bije po 30/50 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Premka mistrz od dawna jest na serwerze. I raczej tak jak jest obecnie to jest dobrze. A te 2trutki przydatne są gdyż postawisz sb gdzieś chcesz i jak Ci przeciwnik wejdzie w nia to wiesz gdzie mniej wiecej on jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasanowa Posted September 11, 2017 Author Report Share Posted September 11, 2017 Ja nic nie mówie tylko pisze jak jest obecnie opłaca sie lepiej grac amadeuszem niż tym mistrzem i nie wydawac kasy na premke bo jest nieopłacalna co do tej klasy a to chyba dla servera jest lepiej jak ludzie kupoja premki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 2 godziny temu, Kasanowa napisał: ale teraz przegrałem 3 rundy na amadeuszu i przy inteligencji + 60 juz bije po 60/70 lvl 45 Oj nie manipuluj już, że bijesz po 60/70 amadeuszem przy +60 inty bez żadnego perku bo z doświadczenia wiem, że ten przelicznik dmg amadeusz ma **ujowy i zgaduje, że jest to coś w stylu 10int=1 dmg i jak ja nim grałem mając 130 inty nawet nie biłem po 40-50. A co do mistrza to też zawsze bardzo mało bił jak dla mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane. Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Mp5 z góry bardzo mało bije, więc nie oczekujcie fajerwerek, że nagle będziecie hitać po 50, co to jest +10 dmg na mp5ce... widać natomiast niewidzialnych i tego dmg nie warto zmieniać a z klanem i parkiem bijesz juz więcej o wiele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 3 godziny temu, Kasanowa napisał: Ja wiem że on ma 2 trutki które śmiesznie bija po 1 dmg ale teraz przegrałem 3 rundy na amadeuszu i przy inteligencji + 60 juz bije po 60/70 lvl 45 a mistrz jak ci pisałem lvl 144 jak mam i zadawane obrażenia 14/20 nie raz i 70 a w amaduszu masz cał czas 40/50/60 to ta klasa przy 144 lvl moze byc dobra nie mistrz ... Przy amaduszu by bił po 70 przy nawet takim lvl to trzeba miec perk co daje +dmg nap mp5 master ale to też jak ma sie ten perk bije po 30/50 ... Ty wydajesz wszystko na inteligencję a inni na mistrzu mają więcej HP i szybkości czym robią sobie przewagę, dodatkowo posiadają inne bonusy z tytułu posiadania klasy. Klasa jest odpowiednio silna i nie będzie tu nic zmieniane. piesio DD2 and .::FocuS::. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts