Jump to content

Klasa Premium Mistrz

Kasanowa
 Share

Recommended Posts

Jak w tytule nie wiem czy administracja zauważyła ale gracze na servie tak ta klasa ma w opisie +10dmg obrarzeń z mp5 1/2z he i widzi niewidzialnych ale chodzi mi tu o te dmg przy lvl 145 grając ta klasa na gracza który ma nawet 35lvl mp5 bije nie raz po 4 ,15 13 dmg to trochę dziwne bo klasa zwykła na przykład Amadeusz dając w inte bije na start po 30, i wzwyż jak się daje inteligencje ... czy można coś z tym zrobić ?

Ja wiem że on ma 2 trutki które śmiesznie bija po 1 dmg  ale teraz przegrałem 3 rundy na amadeuszu i przy inteligencji + 60 juz bije po 60/70 lvl 45

a mistrz jak ci pisałem lvl 144 jak mam i zadawane obrażenia 14/20 nie raz i 70 a w amaduszu masz cał czas 40/50/60 to ta klasa przy 144 lvl moze byc dobra nie mistrz ... Przy amaduszu by bił po 70 przy nawet takim lvl to trzeba miec perk co daje +dmg nap mp5 master ale to też jak ma sie ten perk bije po 30/50 ... 

2 godziny temu, Kasanowa napisał:

ale teraz przegrałem 3 rundy na amadeuszu i przy inteligencji + 60 juz bije po 60/70 lvl 45

Oj nie manipuluj już, że bijesz po 60/70 amadeuszem przy +60 inty bez żadnego perku bo z doświadczenia wiem, że ten przelicznik dmg amadeusz ma **ujowy i zgaduje, że jest to coś w stylu 10int=1 dmg i jak ja nim grałem mając 130 inty nawet nie biłem po 40-50. A co do mistrza to też zawsze bardzo mało bił jak dla mnie. 

3 godziny temu, Kasanowa napisał:

Ja wiem że on ma 2 trutki które śmiesznie bija po 1 dmg  ale teraz przegrałem 3 rundy na amadeuszu i przy inteligencji + 60 juz bije po 60/70 lvl 45

a mistrz jak ci pisałem lvl 144 jak mam i zadawane obrażenia 14/20 nie raz i 70 a w amaduszu masz cał czas 40/50/60 to ta klasa przy 144 lvl moze byc dobra nie mistrz ... Przy amaduszu by bił po 70 przy nawet takim lvl to trzeba miec perk co daje +dmg nap mp5 master ale to też jak ma sie ten perk bije po 30/50 ... 

Ty wydajesz wszystko na inteligencję a inni na mistrzu mają więcej HP i szybkości czym robią sobie przewagę, dodatkowo posiadają inne bonusy z tytułu posiadania klasy. Klasa jest odpowiednio silna i nie będzie tu nic zmieniane. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.