Kasanowa Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 (edited) Nick:Kasanowa Imię:Grzegorz Wiek:28 Znajomość AMX (1-10):6 Sprawny i działający mikrofon:Tak Link do swojego https://www.gametracker.com/player/Kasanowa %3AD/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Jak To każdy pisze pomóc serverowni w trzymaniu servera w ryzach i porządek admin zawsze sie przyda Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:oczywiscie http://banid.pl/kto?to=0:1:225392051 Staż w Counter-Strike 1.6:11 lat Czy posiadałeś już admina?:tak posiadałem admina na cod i ubt (inna serverownia ) W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:/Całkiem przypadkowo szukałem na cesetti serverów cod i zobaczyłem że u was nie ważne czy 201,401,501 zawsze jest mnóstwo ludzi do gry a nie jak na innych serverach po 3 osoby .. nawet w dni wolne. Postów może nie mam nabitych zgodnie z regulaminem ale to jest kwestia bycia na forum. Lepiej na[pisać posty z sensem niż nabić tylko pod podanie .(jesli się zgodzicie ze mną na serverze jestem bardzo często po kilkanaście godzin w miarę jak pozwala praca i rozłożenie zmian )Dziękuję jak dacię szanse Składka jak najbardziej wchodzi w grę po mimo że nie jest wymagana . Edited September 11, 2017 by Kasanowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 +/- Można spróbować na okres próbny. +Wiek +Steam +Mikro +/- GT. Równe 30h przegrane... -Forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane. Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 +wiek +mikro, zdarza Ci się wręcz za dużo przez nie gadać... +steam -zaledwie 31h na serwerze co moim zdaniem jest bardzo krótko ? -forum Póki co jestem na nie, ale zostań z nami jeszcze trochę i spróbuj za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Niestety nie ---Forum -- GT równe z minimalną normą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts