m$$ Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Nick: eR7 Wiek:(Minimum 16 lat) 18 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/eR7/94.75.91.104:27015/ Steam/Non Steam:brak Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: byłem adminem kilka razy znam sie na amx Staż na serwerze: 2 lata z przerwami Znajomość AMXX (1-10): 5 Mikrofon Tak/Nie: Tak Dlaczego Ty: staram się pomóc w pilnowaniu porządku Kontakt: GG:60866287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 aktualnie na nie +gt jakies tam jest -ns -musiales grac na podbnym serwerze poniewarz ten nie ma napewno 2 lat -konto pod podanie -dlaczego ty nie przekonuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bysior Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Jestem na Nie. Dlaczego : - Brak steama + gt masz nawet , nawet - konto pod podanie - Dlaczego ty : opisałeś na krótko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napoj_chmielowy Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Zostane neutralny. +Jestes aktywny +Brak steama to nie jest duzy problem +Masz mikrofon + gt Pasuje To teraz gorsza czesc -konto pod podanie -Dlaczeo ty nie przekonuje Do odwaznych swiat nalezy probowac mozna Powodzenia i Pozdrawiam. Bysior and m$$ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Po 1. Nie wypowiadamy się w swoich podaniach, po 2 konto pod podanie jak większość kont na tej sieci, po 3 brak steam nie powinienen mieć minusa do podania. A ja bym dała szanse. + widuje na serwerze. + ogarnia + mikro Mamy dużo adminów juz na serwerze wiec myślę że sam nie będziesz musiał ogarniać sam całego serwera. |LT|TC4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napoj_chmielowy Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 (edited) Dnia 11.09.2017 o 01:02, Napoj_chmielowy napisał: Jestem na tak +Jestes aktywny +Brak steama to nie jest duzy problem +Masz mikrofon + gt Pasuje To teraz gorsza czesc -konto pod podanie -Dlaczeo ty nie przekonuje Do odwaznych swiat nalezy probowac mozna Powodzenia i Pozdrawiam. Wstawilem to przypadkiem sry za spam w tym temacie Edited September 12, 2017 by Napoj_chmielowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Można dać szansę: +GT +Wiek +Mikro +Nie słyszałem konfliktów z nim Jedyny minus jest taki, że dziwne jest to jak miałeś kiedyś admina a amx 5, ale szybko pewnie nauczysz się od takiego admina jak Napoj, Nicoletta czy Mareczek. Napoj_chmielowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
|LT|TC4 Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Jestem za okresem próbnym +gt +wiek +mikro amx to takie same miałeś jak ja na początku ale się nauczysz +kulturalny +pomocny widuje go często Marek Koniarek and Napoj_chmielowy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Mysle ze mozna mu dac szanse na okres probny. * kulturalny * wiek * mikro * aktywny * gt Napoj_chmielowy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kot Ktury Kery <3 Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Nie dzięki wystarczy co robisz na serwerze żeby wiedzieć ze będziesz kijowym adminem - współpracujesz z zombie, zamiast bić go to zabijałeś innych a on robił za żywy elem http://www40.zippyshare.com/v/IVs5y6Vg/file.html Polecam demko obejrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maikon Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 Jestem na nie admin powinien pokazywać przykład a nie łamać regulamin Marek Koniarek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 15, 2017 Report Share Posted September 15, 2017 W dniu 10.09.2017 o 20:19, adieep napisał: aktualnie na nie +gt jakies tam jest -ns -musiales grac na podbnym serwerze poniewarz ten nie ma napewno 2 lat -konto pod podanie -dlaczego ty nie przekonuje gracz poprawil aktywnosc jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Jestem na Nie -Łamiesz regulamin jak sie da. -Prowokujesz ludzi. -Konto pod podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kar Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Ja tam dam na tak, często widzę go na serwerze, oraz dobrze mi się z nim gra.. Chyba warto dać szanse. Ktoś wcześniej wspomniał że niska znajomość amxx, ja się zapytam po co wyższa na admina ? I tak admin wiele więcej nie zrobi jak jest w tej 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts