.W.H.I.T.E. Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 (edited) Nazwa klasy: premium Ratownik int 5 hp 10 wytrz 5 kond 5 broń ak-47, awp , deagle dodatkowy opis: posiada 2 apteczki może wskrzeszać swoich oraz 150 procent z Awp (+int) Edited September 10, 2017 by .W.H.I.T.E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Powiem tak nic specjalnego w tej klasie, i sądzę że by mało osób nią grało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 (edited) Wskrzeszania by nikt nie używał(chyba, że trwało by to z sekunde, a nie wiecznosc jak na medyku), ze snajperki np. w aktualnym stadium serwera mało kogo by zabijał na hita nawet przy 100 int(chyba, że bym mu się zwiększyło przelicznik), więc jak dla mnie za słabe i też bardzo przypomina kapitana. No a przede wszystkim nie ma już dostępnych flag, a żadnej premki raczej krystek nie ma zamiaru wyrzucać. Edited September 10, 2017 by LoL2014 Krystek and Jeazzus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 @LoL2014 wyjaśnił za mnie wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropeczki Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Nazwa klasy:MPremium. Zwycięzca (nie mam pomysłu na nazwę) int. 0 hp. 10 wytrz. 0 kond. 5 broń:scouter tmp dodatkowy opis:posiada 1/1 z scouter'a i auto bh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts