Napoj_chmielowy Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Twój nick: Napoj_chmielowy Nick Admina : Marek koniarek Czas wydarzenia: od kad wbil na zm ip i steam id Gracza: - demko ss: - Chcialbym podkreslic odrazu iz niejest to zadnego typu podlizywanie sie czy cos w tym stylu tylko poprostu wiecek takich ludzi trzeba, Marek jest pozytywna osoba, zartujaca z roznych tematow, spoko mordka, pomaga doslownie kazdemu (sa wyjatki) ale to mniejsza z tym (latajace paki o to mi chodzi... marek pomaga a jemu paka leci...) nie ladnie.... wrcajaac do tematu Jest to pochwala tego typu zeby ludzie poczytali i szanowali kogos kto chodzi do pracy przyjdzie zmeczony siadzie aobie chwilke na komputer i pogada na luzne tematy,posmieje sie i pomoze kazdemu...Nie spina sie do nikogo a jesli juz to naprawde slusznie. Daje przylad innym co maja robic ja wiem ze czasem ja sam tego przykladu nie daje ale ostatnie dwa dni u mnie to jakas porazka (zyciowy przegryw) emmm no to tyle odemnie mysle ze marek zasluguje na Napoja chmielowego oraz zestaw kolorowych kredek wraz z kolorowanka XDD (my w dwoch wiemy o co chodzi) Pozdrawiam. |LT|TC4 , Bysior , Krampus and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 potwierdzam. a my na serwerze wszyscy marka kochamy i paki za niego rzucamy Krampus and |LT|TC4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmen Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Ja marka nie kocham.Paki mogę żucać kidy chcę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Grenmen albo kochasz albo latasz zm xdd Napoj_chmielowy , Krampus , Bysior and 1 other 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krampus Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 (edited) 14 godzin temu, greenmen napisał: Ja marka nie kocham.Paki mogę żucać kidy chcę. Będę szczery cb nikt nie lubi i nie kocha mówiąc o cs 1.6 nie o realu P.S Nie pozdrawiam A co do Mareczka to spoko morda, pomocny w misjach i na serwerze jako admin ogarnia i to bardzo. Zawsze można do niego z prośbą jak czegoś nie wiesz wystartować. Kto rzuca paczkę Mareczkowi dostaje od nas P.S Nie mówiłeś że z taką grupą osób zdradzasz mnie Edited September 10, 2017 by Krampus Bysior and |LT|TC4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bysior Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 11 minut temu, Krampus napisał: Będę szczery cb nikt nie lubi i nie kocha mówiąc o cs 1.6 nie o realu P.S Nie pozdrawiam A co do Mareczka to spoko morda, pomocny w misjach i na serwerze jako admin ogarnia i to bardzo. Zawsze można do niego z prośbą jak czegoś nie wiesz wystartować. Kto rzuca paczkę Mareczkowi dostaje od nas P.S Nie mówiłeś że z taką grupą osób zdradzasz mnie Dokładnie greenmen nie znaczy że kupiłeś lvl i masz swag w 1.6 xD. Nikt cie nie lubi ale odwal się od Marusia . Mareczek spoko mordeczka, pomaga w misjach śmieszkuje jak to on . Też pochwalam Mareczka za tyle dobrego co zrobił dla serwera :]. P.S Pozdrawiam z całego serduszka dla wszystkich |No homo| Napoj_chmielowy , |LT|TC4 and Krampus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts